Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Obří podfuk v Prostřeno: Podvodník »dement« Karel, tajné místnosti, najatí kuchaři i Romové!

/
  • Obří podvod v Prostřeno. Falešný ajťák Karel a další falešné věci. Jak to všechno bylo?
    17. května 2017 ● 11:45

    Potvrzeno! Sprostého ajťáka Karla z Prostřeno nastrčil do pořadu moderátor Kamil Bartošek alias Kazma a jeho tým. Vtipálek, který na plné čáře podvedl Primu, nyní ve své show odhalil skutečnost, jak se nabourali do natáčení, aniž by si toho kdokoliv z televizního štábu nebo diváků všiml. Co všechno bylo v pořadu falešné?

  • 1.

    Ajťák Karel

    Moderátor Kazma a příležitostný herec Karel Ondrka se znají a domluvili se, že Karla přihlásí do Prostřena. A aby měli jistotu, že ho vyberou, vymysleli mu několik „vad“. Kromě lupénky Karel naoko trpěl Touretteovým syndromem, měl neustálou erekci, spal v rakvi, měl slabost pro seniorky a v obýváku měl vystavené urny s jejich ostatky a choval slepici. Karel měl po celou dobu natáčení hands-free sluchátko, odkud dostával od Kazmy příkazy a rady, co má během pořadu dělat. Přikazoval mu mluvit sprostě, rozbíjet věci nebo schválně uklouznout v kuchyni.

    Karel z Prostřeno s moderátorem Kazmou
    Autor: reprofoto One Man Show

  • 2.

    Kazma za zrcadlem

    Aby měl Karel kde ubytovat své hosty, Kazma pronajal čtyřpokojový byt, ze kterého ale udělal menší byt. Dvě místnosti pak s týmem použili jako „pracovnu“. Do stěn Karlova bytu udělali velké díry, které zakryli dvojitým zrcadlem, přičemž jedna strana vidí skrz, druhá ne. Tak mohli sledovat celé dění během natáčení pořadu. Kazma se svým týmem tam byli zavření 18 hodin. Museli být potmě a v naprosté tichosti. Potřebu vykonávali do chemického záchodu.

    Kazma se svým týmem byli zavřeni vedle v místnosti v Karlově bytě.
    Autor: reprofoto One Man Show

  • 3.

    Michelinský šéfkuchař

    Účastník Karel neumí ve skutečnosti vařit, a aby se na to nepřišlo, Kazma přizval ke spolupráci zakladatele Pražského kulinářského institutu Romana Vaňka. Ten se domluvil s kuchaři v restauraci umístěné přímo v baráku, kde měl Karel pronajatý byt. Tam mu pomáhal Michelinský šéfkuchař Oldřich Sahajdák společně s šéfkuchařem Jaroslavem Zahálkou.

    Jedni z nejlepších českých šéfkuchařů
    Autor: reprofoto One Man Show

  • 4.

    Tajemná trouba

    Největším tajemstvím nastrčeného Karla byla trouba s dvojitými dveřmi. Trik spočíval v tom, že jakkoliv nechutné jídlo Karel v kuchyni před štábem připravil z polotovarů, vložil do trouby. Stejné jídlo připravili již zmiňovaní kuchaři dole v restauraci, ale z luxusních potravin. To vložili do krabic, které najatá parta Romů pomocí kladky vyzdvihla do pokoje, kde byl ukryt Kazma se svým týmem. Ti Karlovo jídlo vyndali z trouby a již uvařené a chutné pokrmy vložili do trouby, dali Karlovi pokyn a ten vyměněné jídlo vydával za svoje. Nikdo nic nepoznal a hosté dokonce nad díly špičkových kuchařů ohrnovali nos, protože si mysleli, že je splácal z podřadných surovin Karel, který do všeho jako bonus „nasolil“ trochu své loupající se kůže.

    Falešná trouba, kudy tým vkládal dobré jídlo.
    Autor: reprofoto One Man Show

  • 5.

    Falešný alkoholik Pavel

    Ajťák Karel nebyl zdaleka jediným falešným soutěžícím v Prostřenu. Kazma nastrčil do pořadu i Karlova největšího soupeře Pavla, ze kterého udělal alkoholika. Ten v akci figuroval proto, aby na okamžik, kdy Kazmův tým vyměňoval v troubě polévky a potřeboval k tomu víc času, se zavřel a „omylem“ zamkl do rakve. Tím odlákal celý štáb do obýváku a tým schovaný za zrcadlem měl jistotu, že nikdo rámus v troubě neuslyší.

    PS: Na konci videa Kazma uvádí, že vše vzniklo proto, aby podpořili jednoho ze členů štábu show, který trpí právě Touretteovým syndromem. Vše prý vzniklo ve spolupráci s občanským sdružením Atos, které lidem trpícím tímto onemocněním pomáhá.

    JAK SE K CELÉMU PODFUKU POSTAVILA TELEVIZE PRIMA? VYJÁDŘENÍ ČTĚTE ZDE!

    Pavel a Karel byli nastrčeni v Prostřeno
    Autor: reprofoto One Man Show

    Vše o podfuku v pořadu Prostřeno! čtěte ZDE

    Video
    Video se připravuje ...

    Čtvrteční Prostřeno: Jakými nemocemi trpí Karel? A proč má permanentní erekci? FTV Prima

    Video
    Video se připravuje ...

    Čtvrteční Prostřeno: Proč Karel spí v rakvi? A proč má doma slepici Babiše? 

    Video
    Video se připravuje ...

    Pondělní Prostřeno: Podivín Karel trpí zvláštní nemoci! Nutí ho nadávat! FTV Prima

    Fotogalerie
    37 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 44

kecal: K TOMU UŽ NENÍ CO DODAT NEŽ

(18. 05. 2017 06:13)

pjotri: sorry jako, DILY

(17. 05. 2017 20:45)

pjotri: Prima ma, co chtela - honba za exotama, alkoholikama, pochybnymi existencemi, a to jen a pouze kvuli SLEDOVANOSTI, se ji konecne vymstila. Takto se REALITY show urcite nedela.. Co je na tom realnyho? Co je realnyho na dalsich paskvilech, jako NEBEZPECNE VZTAHY, kde hraji i lidi, kteri sedeli 2 dili drive v publiku? Lidi, co na to cumi, vubec neocekavaji vareni, ale zvraceni, nadavky, rvacky a podobny zhovadilosti. Kam jsme to dopracovali, Primo???

(17. 05. 2017 20:39)

zednik: Máš pravdu, pravdo. Hlavně že se štáb pokaždé bil v prsa, že oni nic, to prostě dělají soutěžící. podvodný pořad. pro diváky typu brugal. Pro ty co mají životní krédo že jejich vůlastní podvod není podvod, když druhý podvádí také a pokud kradou, tak to nevadí, protože tamten krade též... Totální dekadence mravů

(17. 05. 2017 18:01)

zednik: Že je Prostřeno pořad pro dementy, kteří netuší, jak je mnohé předem dohodnuté je jasné. Tahle squadra ale natrla všem pr.del. Byla tam i ta nemožná a totálně vypatlaná těhotná ,prý jakási zaměstnankyně TV. Tu zastupoval chvílema starý chlap, její tzv.přítel. Zda opravdu těhotná byla, nebo byla vycpaná je už jedno. Hlavně že si pak "jako" rozdělili peníze ...

(17. 05. 2017 17:53)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy