Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Svědek z hotelu, ve kterém bydlela Magda (†27) v Egyptě: Byla jako v jiném světě

Autor: aba - 
17. května 2017
05:25

Magda záhadně zemřela na své dovolené v Egyptě a o příčině její smrti se stále spekuluje. Muž, který byl v Egyptě na stejném hotelu v jejím turnusu, se rozhodl promluvit. Jak vypadal její pobyt?

Podle svědka, který si přál zůstat v anonymitě, se s Magdou poprvé sešel na informační schůzce, kde žena pokládala delegátovi divné otázky například o vybavení koupelny. Jednou s ní dokonce mluvil i o sobě.

„Byli jsme s manželkou na recepci hotelu. Přišla ke mně blondýna, velice mladá a říkala mi, že bychom mohli zorganizovat setkání naší skupiny, abychom se lépe poznali. Řekl jsem jí, že rád, ale že by bylo lepší to uspořádat po večeři, aby přišli všichni. Ona si pak začala mumlat – kde je můj chlapec – a ještě několik slov, kterým jsem nerozuměl a rychle odešla,“ vypráví o svém setkání s teď už mrtvou Magdou. Byl překvapen, ale předpokládal, že mluví o svém příteli. To, že tam žena byla sama, se dozvěděl až později.

Delegát upozorňoval na chování Magdy i ostatní s tím, že s ní není něco v pořádku a ať si toho zkusí všimnout. „Říkal, že má s ní a s její rodinou problémy. Že rodina chce, aby se vrátila nejbližším letem do Polska, ale ve čtvrtek ani v pátek nebyl žádný let volný. Prý se snažil několikrát kontaktovat i ambasádu, ale bez odezvy,“ vypráví turista, který byl přímo na místě.

Podle něho také Magda nechodila na jídlo. Jedna z turistek z hotelu jí nabídla pomoc, ale Magda odmítla. Vyšetřit ji přišel i lékař, ale ona sebrala vysílačku jednomu ze členů ochranky hotelu a začala se vyptávat na divné věci, jako například jestli věří v boha.

Pamatuje si i to, kdy viděl Magdu naposledy, když se dívka procházela po pláži. „Měla na sobě dlouhé kalhoty a blůzku, šla dlouhými kroky a mávala okolo sebe rukama, jako by snad tančila. Prošla okolo nás ještě jednou, sundala si blůzku a tak zvláštně se dívala, jako by byla v jiném světě,“ řekl muž.

30. dubna se se všemi sešel delegát zájezdu, aby jim se slzami v očích řekl, že Magda zemřela. Vyšetřování záhadné smrti stále probíhá a byla provedena předběžná pitva už v Egyptě. Výsledky pitvy z Polska zatím nejsou k dispozici. 

Na záznam z jejího ošetření v nemocnici se podívejte ve videu:

teufel ( 17. května 2017 17:07 )

Pravděpodobně fetka a bulvár o ní bude psát ještě půl roku.

verasum ( 17. května 2017 12:16 )

FrndaKrnda ty jsi ale korunovanej vůůůůl

Monikay ( 17. května 2017 11:19 )

Každopádně kdyby se na mně vrhali ti civilové v nemocnici a snažili se mně chytit, asi bych byla taky dost vyděšená.

..krakonos500 ( 17. května 2017 10:53 )

Je to jasná vražda elektřinou. V Egyptě mají elektřinu, která nejen rozleptává žaludky, ale i vyhazuje lidi z okna! Pokud chybí nějaké důkazy, tak je naše prohnilá justice ráda vyrobí, už v tom mají praxi.

dandova ( 17. května 2017 09:08 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání