Když se Tomáš Řepka vrátil po týdenní dovolené z Turecké riviéry, kde byl se svou partnerkou Kateřinou Kristelovou, tak ho čekala ledová sprcha v podobě nařčení, že je bezdomovec.

Prý ve vile v Černošicích, kterou si pořídil s exmanželkou Vlaďkou Erbovou, neplatil elektřinu. „Vlaďka Tomáše vystěhovala. Je otázkou, kde teď žije, ale nejspíš s Kateřinou Kristelovou, se kterou nyní chodí,“ tvrdí zdroj serveru Expres.cz. „Ona vydělává jenom na dluhy, které na tom neprodejném baráku rostou,“ dodává a neplete se.

Netrvalo dlouho a bývalý fotbalista zveřejnil dvě fotky, jednu jak sedí v domě a druhou na zahradě před domem.

„Tak jsem doma! V Turecku bylo skvěle, ale doma je doma.. Už opět v každodenním řešení běžných povinnosti a užívání si zahrady... A opravdu mě nikdo nevystěhoval a ani nevystěhuje...“ okomentoval jednu fotku a dodal: „Včera jste si správně všimli, že mám telefon v nabíječce, takže mi elektřina asi zjevně jde. Dneska bych vám ještě rád ukázal svůj bezdomovecký bunkr! Mír všem lidem dobré vůle, Sparťanům zvlášť, a ostatním naopak!“

Pravdou je, že vila je už dva roky na prodej. Původně ji realitní kancelář nabízela za 40 milionů, teď už je k mání za 29 milionů korun. 

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Kristelová: K Řepkovi se nenastěhuju! Začneme spolu v novém! A co svatba? Markéta Reinischová, Petr Soukup