Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Kolik a za co bude nejvíc utrácet Pippa Middleton na své svatbě?

16. května 2017 | 06:00

Na královské svatbě, při které se brali Kate a William, zářila Pippa skoro tak jako sama nevěsta. Nyní je příprava svatby Pippy Middleton (33) v plném proudu a na výlohách se opravdu nešetří. K dvaceti milionům liber, které stála královská svatba její sestry, se sice nepřiblíží, ale částka je také úctyhodná, rozhodně víc, než by si mohl dovolit běžný smrtelník.

Svatbou Pippy Middleton se zaobírá celý svět a všechny zajímá, jak moc si kvůli této události vyhodí z kopýtka. Byl vyhotoven odhad, který předpokládá, že by slavnostní den měl novomanžele vyjít asi na dvě stě padesát tisíc liber, což je zhruba osm miluonů českých korun.

Přestože recepce je v domě Middletonů, budou si muset pronajmout velký stan, kam se vejde všech tři sta padesát hostů. Pronájem velkého luxusního párty stanu například vyjde na šedesát pět tisíc liber.

Připomeňte si video, jak to Pippě slušelo na svatbě Kate a Williama:

Video se připravuje ...
Připomeňte si, jak se svět zamiloval do Pippy Middleton • VIDEO: youtube

Celý catering pak bude stát kolem sedmdesáti tisíc liber. Pippa a James mají jistý životní standard a jistě nebudou hostům servírovat párky s hořčicí. Nejlepší londýnské cateringovky si účtují běžně asi sto sedmdesát liber na osobu. Na této svatbě to ovšem bude asi dvě stě liber na osobu.

Další důležitou položkou jsou svatební šaty. Samozřejmě že to je zatím tajné, ale proslýchá se, že by Pippě měl šaty šít návrhář Giles Deacon a jejich částka se proto odhaduje zhruba na deset tisíc liber. Svatební prsteny vyšly nastávající manžele na devatenáct tisíc devět set liber a proslýchá se, že jsou od firmy Cartier.

K dalším výdajům patří samozřejmě i květiny za šestnáct tisíc liber, fotograf za tři a půl tisíce, video za čtyři tisíce, dort za dva tisíce šest set, hudba za šest tisíc sedm set a šaty pro družičky za dva tisíce dvě stě padesát.

Jak to Pippě s Jamesem sluší si prohlédněte v naší fotogalerii: