Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Supermáma v akci: Syna zavalila 250kilová kláda, neuvěříte, co dokázala!

Autor: aba - 
15. května 2017
13:27

Helen Mason-Bedford (33) si opravdu zaslouží označení supermáma. Když jejího syna Dextera (5) během procházky v jednom z anglických parků zavalil kmen stromu, který vážil bezmála 250 kilogramu, podařilo se ji dřevo nadzvednot, syna osvobodit a v náručí ho odnést pryč.

Dexter si hrál se svou sestrou a kamarády, jeho matka se svojí kamarádkou šla několik metrů za nimi, když uslyšela ránu a křik jejího syna. Těžká kláda, která byla opřená o jiný strom, se uvolnila a spadla jejímu synovi na levou nohu, ve které mu rozdrtila stehenní kost.

Helen se podařilo kládu lehce nadzvednout a odvalit ji z nohy svého syna. „Přestal křičet a úplné zbělal. Noha mu okamžitě otekla, byla jsem vyděšená,“ popisuje situaci. Pak vzala syna do náruče a odnesla ho do necelý kilometr vzdálené kavárny, kde požádala o pomoc.

Muž, který v tu dobu v kavárně byl, jí s chlapcem pomohl a odnesl ho do jejího auta, aby ho mohla odvézt do nemocnice. Tam mu museli nohu narovnat závažím a prodělal operaci. A ačkoli ji má stále v sádře, Helen věří v jeho uzdravení.

Na video muže, který zachránil ženu před sebevraždou, se podívejte níže:

djaba ( 15. května 2017 19:51 )

 V krizové situaci dokáže člověk nečekané a normálně nemožné .Vím to , také jsem byl v obdobné situaci .Dodnes si to nedokáži vysvětlit .

sores ( 15. května 2017 14:14 )

Jak jde o život milujícího dítěte rodič dokáže i nemožné! Člověk netuší co vše dokáže když jde o život!

Zobrazit celou diskusi