Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dívka (8) přestala mluvit a hýbat se: Otrávila se rtutí z tuňáka v plechovce?

Autor: aba - 
15. května 2017
08:33

Lexi-Mae byla úplně normální a zdravá pětiletá holčička, dokud nedostala antibiotika proti zánětu ucha. Druhý den se probudila a nemohla mluvit ani se pořádně hýbat. Od té doby se její stav nijak nezlepšil a doktoři netuší, čím to může být. 

Její maminka Lindsey Grant je přesvědčená, že klíčem ke špatnému zdravotnímu stavu její dcery je fakt, že měla velice v oblibě tuňáka v plechovce a jedla ho skoro každý den, a tak se otrávila rtutí, kterou ve stopovém množství tato ryba obsahuje.

Doktoři ji ale neberou vážně a tvrdí, že otrava rtutí není to, proč její dcera ze dne na den ztratila schopnost se pohybovat a mluvit. Testy na otravu ale neudělali a místo toho teď navrhují operaci.

Lindsey je ale odhodlaná nepodepsat souhlas s operací, dokud se neudělá test na otravu rtutí. Její dcera prý za poslední tři roky prošla všemi možnými testy a doktoři na ní zkoušeli všemožné druhy léčby, ale nic nepomohlo a důvod, proč byla její dcera jednoho večera normální a druhého rána „jako po mrtvici“ zatím neznají. 

Na rekonstrukci otravy bratra Kim Čong-una se podívejte ve videu:

Video  Jak otrávili bratra Kim Čong-una? Podívejte se na rekonstrukci  - Reuters/SCDV504_3-NAKED_TRUTH_A
Video se připravuje ...

tgbg ( 15. května 2017 18:56 )

To byl jedovatý komoušský tuňák z Číny.

sores ( 15. května 2017 12:32 )

A které ž.rá.dlo je kvalitní??Člověk aby se už bál najíst kupovaného!!Je na něco skvělá doba a na něco odporná, dříve lidi když měli chuť na rybu, tak si jí šli chytit do rybníka, a chuť na chleba a pečivo tak si ho museli doma upéci.Zeleninu vypěstovat i ovoce. Drůbež svou z dvorka. Přebytky se prodávaly na trhu takže i lidé ve městě měli zdravou a poctivou potravu!!

TrojanSlovakia ( 15. května 2017 11:26 )

 Kto jej tu plechovku z Fukushimy otvoril? No... Mater by potrebovala testy IQ...

lalia ( 15. května 2017 09:16 )

Nestrašte,já to občas také konzumuji.Chutná mě to.Co máme vlastně jíst?

Zobrazit celou diskusi