Finálový večer třetí řady Tváře bylo jedno překvapení za druhým. Tatiana Vilhelmová se proměnila ve zpěvačku Zuzanu Navarovou (†45) a vehnala slzy do očí porotě i publiku. Díky tomu porazila jasného favorita soutěže Milana Peroutku (27), který skončil na druhém místě.

„Cítím se krásně, ale asi jsem to ještě nevstřebala, je to úžasný zážitek,“ okomentovala herečka svůj triumf. „Zítra mi to možná dojde, bylo to skvělé, a hlavně jsem chtěla poděkovat všem lidem, kteří mě zastavovali na ulici a kteří mi psali SMS nebo posílali dopisy. Děkuju moc, moc mě to těšilo, dávalo mi to sílu,“ prozradila.

Největší hvězdou byl ale nakonec paradoxně někdo jiný. Potlesk Vilhelmové uzmul Karel Gott (77), který zazpíval v nesoutěžním duetu s Martinem Dejdarem (52). „Jakmile se Karel Gott objevil ve výtahu nad jevištěm, následoval nekončící, zhruba desetiminutový potlesk,“ prozradil Blesku dobře informovaný zdroj z natáčení.

A právě nejen potlesk na začátku, ale i po Mistrově vystoupení pěkně zkomplikoval natáčení soutěže. „Díky obrovským ovacím se natáčení protáhlo minimálně o půl hodiny,“ dodal zdroj.

A z účasti v Tváři byl nadšený i samotný Slavík. „Jsem obdivovatel této show, a pokud mě zdání neklame, viděl jsem každý díl této aktuální série. Jsem mile překvapen kvalitami soutěžících a smekám i před pěveckými výkony ne-zpěváků. Každé vystoupení je zábavné a má světovou úroveň,“ svěřil zpěvák Blesku.

VŠE O SHOW TVOJE TVÁŘ MÁ ZNÁMÝ HLAS ZDE>>

Video: Tatiana Vilhelmová jako Adele - Send My Love

Video
Video se připravuje ...

Tatiana Vilhelmová jako Adele - Send My Love Youtube.com/Tvojetvářmáznámýhlas/BPŽ


VIDEO: Jakub Kohák zazářil ve speciálním čísle! Jak se mu trénovalo?

Video
Video se připravuje ...

FINÁLE TVÁŘE: Jakub Kohák zazáří ve speciálním čísle! TV Nova

Fotogalerie
119 fotografií