„Snažím se sehnat si tanečního partnera, ale zatím nikoho nemám. Je to složitější situace, ale nevystupuji teď vůbec,“ svěřila Blesku Lucie, která se v únoru rozešla s choreografem StarDance Onderem.

Zlomený tanečník, pro kterého prý jejich konec vztahu byl velkým překvapením, tak s Lucií po 10 letech ukončil spolupráci. „Zkoušela jsem se domluvit s tanečníky ze StarDance, ale když mělo k něčemu dojít, tak mi z toho na poslední chvíli couvli. Myslím, že si budu muset najít kolegu, který neprošel televizní soutěží a je neznámý,“ prozradila Lucie, která je zatím bez práce.

„Od září musím rozjet taneční kurzy. Mám hypotéku, nějaké leasingy. Když jsou peníze, tak to neřešíte,“ prozradila Hunčárová, která přemýšlí, že rozjede podnikání se svou novou láskou, Italem Emanuelem Ridim(43).

„Manuel má restauraci na Janáčkově nábřeží v Praze a napadlo mě, že bych tam udělala kurzy tančení na Vltavě. Bylo by to spojené s cateringem a určené pro 10–15 tanečních párů. Doufám, že mi něco vyjde a začne se mi zase dařit. Teď jsem z toho byla dva měsíce opravdu smutná,“ dodala Lucie.

Ridiho dovolená snů s milenkou: Ukázali luxusní apartmán!

Fotogalerie
34 fotografií