Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Babišovi v mundúru odpočítávají čas: Web avizuje „největší skandál vlády“

Autor: ČTK, val - 
14. května 2017
16:30

Na internetu se objevila stránka, která avizuje, že za týden odhalí „největší skandál v historii české vlády“. Podle všeho se má týkat vicepremiéra a šéfa ANO Andreje Babiše, který je na webu vyobrazen ve vězeňském mundúru. Není jasné, kdo za stránkou stojí, doména je podle údajů serveru nic.cz registrována na jméno Tomáš Fuk.

„Nejde pouze o odhalení Andreje Babiše, ale o celý koncept odboje proti situaci, co se kolem nás pomalu, ale jistě dotváří... My už se na to prostě dál koukat nemůžeme, a proto vzniká tento projekt. Držte se pevně, čtvrtý odboj se blíží,“ uvádí webová stránka, na kterou jako první upozornil web Echo24.

V minulých týdnech zase začal twitterový účet Julius Šuman zveřejňovat nahrávky z rozhovoru mezi Andrejem Babišem a bývalým redaktorem MF Dnes Markem Přibilem. Podle kritiků dokazují Babišovo ovlivňování médií, která vlastnil, či to, že měl k dispozici zřejmě živé policejní spisy. Babiš však jakoukoli vinu popírá.

Andrej Babiš o svém (ne)odstoupení:

V rámci vládní krize Babiš nadále odmítá odstoupit, v posledních dnech nicméně připustil svou výměnu ve funkci ministra financí. Návrh na jeho odvolání podaný premiérem Bohuslavem Sobotkou (ČSSD) leží na Hradě a čeká na souhlas prezidenta Miloše Zemana. Ten v neděli vzkázal z Pekingu, že pokud by premiér navrhl jako Babišovu nástupkyni jeho náměstkyni Alenu Schillerovou a pokud by byla kandidátkou hnutí ANO, tak by ji akceptoval.

Pokud by ale Sobotka Schillerovou nenavrhl, Zeman by patrně řešil situaci podáním avizovaného podnětu k Ústavnímu soudu. „Protože by došlo k již druhému porušení koaliční smlouvy,“ řekl prezident. Sobotka uvedl, že své stanovisko k nominaci Schillerové sdělí koaličním partnerům v pondělí před jednáním vlády. Zemanovi vzkázal, aby se nevyjadřoval k návrhům, které mu nikdo nepředložil.

panda82 ( 15. května 2017 09:57 )

topíš se ve výmyslech a drbů jak Sobotka, taky nechpe, že ho po volbách hodí do takové žumpy jak on zachází s Babišem pomluva je nejmíň na tučnou pokutu

marais ( 15. května 2017 09:08 )

Na internetu se objeví urážka politika a blesk to honem dá na první stránku????????? Jak ubohé od redakce blesku!

1tigrusenka ( 15. května 2017 08:53 )

ale napřed si ho koupí a pěkně vyfešákuje, to by tak hrálo aby seděl v jedný díře s tvým fotrem ty namrde

auslak ( 15. května 2017 08:05 )

Julius Šuman = ´Kalousek + Sobotka ČT = Kalousek + ODS

joudajoudovy ( 15. května 2017 08:00 )

jedna se o politicky puc a dobre propracovanou likvidaci babise.chytry volic si na netu muze najit stare hlasky kalouska,jak ho novinari o vsem informuji.ON muze mit kontakt s medii?je jasne,ze kalousek likviduje sve protivniky.staci zapatrat v pameti ci netu.kritici kalouska-john info o opilstvi,vyhrozovani policii pri vysetrovani jeho kamosu.likvidace bartaka-mel bezpecn.agenturu sledujici politiky na radnicich.kritik raht skoncil v base.nerikam,ze je svaty,ale je jasne,ze slo o planovanou likvidaci.odposlechy,krabice,vysel,dostal klepeta.kalous usaty je nejvetsi kreatura nasi politiky a hulvat.dnes se pasuje za spasitele demokracie,kterou sam podvraci.k nemu se pridali havlovci s ods,aby prisli k lizu.a sobotka?ten jde down.lide ho nechteji.antibabisem si podrizl vetev. komous,lidovec? ti se vezou.komous do vlady nechce,staci mu koryta a kecat jak by to udeleli.maji-li hlasovat pro lidi,odchazi nebo nas potopi.lidovec vyckava,za odmenu dostane ministerstvo a nakonec kazdou vladu rozvrati.to obcane nevidite? 1/4 stoleti tato banda pro nas nic nedela,pred volbami slibuji a po volbach za to nemohou,v ps nebyla vule.zakony,ktere dnes cekaji na schvaleni jsou z ranku predvolebnich slibu,ktere se nemaji schalit a proto tolik casu pri vykecavani se ve snemovne,navrhovani komisi,setreni,hlasovani o neradu babisovi.pasovali se do prokuratoru i soudcu,i kdyz na stole nenaji hmataletne dukazy a vysvetleni predem odmitaji.pravicaci nabadaji proti babisovi neb za nim je odvedena prace,ale s kreaturami pujdeme do rite. cesi jsou slabosi,oznacenou"cernou"ovci hajit nepujdou a pak u stare pod sukni budou remcat,ohnou hrbet a drit brazdu.po volbach,kdyz to babis nevyhraje si to povime.lidi svazi zakony,vse svedou na eu ci smlouvy. hlupaky neni treba hledat svickou.hlupaci,misto toho,aby zapatrali v pameti,nechavaji se zmanipulovat pravou korytarskou luzou.nedivim se,ze ruzne amiicke plany chteji vyhladit slovany.jsou povl zradcu,zaprodancu,analniku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa