Zdenka Procházková poodhalila své soukromí a přiznala erotické hrátky se svým kolegou. „Na jevišti mi začal šeptat do ucha těmi nejoplzlejšími slovy, co hodlá se mnou udělat. Byla jsem naprosto zmatená, ale v zákulisí byl opět tím mírným, milým kolegou, už jsem si dávala za vinu, že jsem se přeslechla, že to není možné, až do příštího představení, kdy se to opakovalo s ještě větší vulgaritou znova. A pokračovalo to dál a ještě dál, až nejdál, zády k hledišti mi ukazoval svůj vztyčený pyj, v rámci hraní mi strkal jazyk do ucha. Jednou to vyvrcholilo, když v režijním aranžmá si mu v jedné chvíli sedám na klín. Měl připravenou ruku, aby mi mohl vjet pod sukně a přímo do těch míst, která způsobují to největší vzrušení,“ zavzpomínala.

„Já jsem v ten moment snad ani nevěděla, že jsem na divadle, otřásl mnou takový orgasmus, jaký jsem nikdy před ani potom už nezažila," prozradila. Kdo byl onen muž, však nechtěla říct. „Jednalo se totiž o skvělého herce, obdivovaného nejen pro jeho umění, ale i pro jeho slušnost, čestnost, morální vystupování, šťastné manželství, bezúhonnost atd. Byl galantní, nápomocný, empatický, zkrátka vzor. Několikrát jsme byli partnery na jevišti a byla radost s ním hrát,“ svěřila se.

Deníku Aha! se ale podařilo tajemnému herci přijít na stopu, a to díky Ladislavu Trojanovi (84). „V Městských divadlech pražských jsem měl angažmá přes 30 let. A i v té době, co tam účinkovala Zdenka Procházková, než si vzala Rakušana a odstěhovala se do Vídně. S Pepíkem Bekem hráli často a jsem přesvědčen, že tuto příhodu zažila s ním,“ myslí si Trojan.

Josef Bek (†76) měl prý slabost pro krásné ženy. „Víte, on byl prostě opravdu mužskej a podle toho se taky choval. Tolik krásných žen se kolem něho začalo rojit. A chtivých žen. A on si s nimi prostě užíval. Všichni jsme to věděli,“ dodal Trojan.

Podívejte se na video, jak oslavila své 90. narozeniny.

Video
Video se připravuje ...

Filmová Lída Baarová Zdeňka Procházková slaví 90! Podívejte, jak senzačně vypadá! Blesk TV

Fotogalerie
28 fotografií