Ester Ledeckou (22) zná celý svět. Je dvojnásobnou juniorskou mistryní světa ve snowboardu, v roce 2014 vyhrála světový pohár. O nápadníky tedy nemá nouzi.

„Já mám spoustu přátel. Jsem nomád, pořád na cestách, nejde mít jenom jednoho. Se mnou to není vůbec jednoduché. I když láska se vždycky nějak zjeví, když se jí zachce, je jí úplně jedno, jaké pro to má momentálně podmínky. Nechávám to být,“ odpověděla v rozhovoru pro Magazín Dnes na otázku, zda má přítele.

To její bratr Jonáš Ledecký (23), úspěšný výtvarník a hudebník, si stálou přítelkyni už našel a je za to rád. „Balit holky neumím. A jsem trochu introvert, rád jsem sám doma. A když mám teď přítelkyni, tak jsem rád, že nikam nemusím a nemusím se s nikým seznamovat. Rád zajdu s klukama do hospody na pivo, ale strašně nerad chodím do klubů,“ přiznal Jonáš s tím, že by tam přes hluk stejně žádnou holku neslyšel.

Ani jeden se ale zatím neplánují usadit, natož si založit rodinu. Táta Janek Ledecký si na vnoučata bude muset ještě nějaký ten čas počkat.

Janek Ledecký prozradil, proč šel do show Tvoje tvář má známý hlas.

Video
Video se připravuje ...

Janek Ledecký: O prachy mi v Tváři nejde! Neuvěříte, proč šel i do druhé řady. Markéta Reinischová, Petr Soukup

Video
Video se připravuje ...

Janek Ledecký: O hlídání Ester, hulení trávy i závidějících hvězdách. iSport TV

Fotogalerie
21 fotografií