Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pohřešovanou Míšu našli po měsících mrtvou: Vrah ji uškrtil holýma rukama!

Michaela se ztratila 27. února.
Michaela se ztratila 27. února.  (Autor: Policie)
Autor: lm - 
11. května 2017
15:24

Vrah Míšu (†19) zabil holýma rukama! Dívka byla nalezena mrtvá minulý týden po téměř tříměsíčním pátrání. Policie z vraždy obvinila Róberta (32) a prozradila detaily jeho ohavného činu.

Tělo devatenáctileté Michaely bylo nalezeno 7. května ve značném stadiu rozkladu ve stodole u jednoho z domů ve slovenských Abranovcích. Zavraždit ji měl 32letý Róbert, který bydlel ve vedlejším stavení. A podle policie to udělal holýma rukama!

„Pachatel měl ženě stisknout rukama krk, přičemž došlo ke zlomení jazylky a následnému udušení,“ cituje server Pluska.sk prešovského policejního mluvčího Daniela Džobanika. Róbert se prý k činu přiznal a od zatčení zůstává ve vazbě, v případě prokázání viny mu hrozí 15 až 20 let vězení.

Míša se ztratila 27. února po návštěvě obchodu ve slovenském Prešově. Odtud ještě volala svému příteli Tomášovi, do společné domácnosti už se ale nevrátila. „Prý se tam setkala s nějakým kamarádem a ten byl s Robem. S ním se předtím neznala. Šli k Robovi domů,“ prozradila Amália, matka Jana (26), který tělo náhodou našel. Podle mladíka byla žena nahá a měla rozbitou hlavu. Vrah její tělo přikryl dekou.

jirsbe ( 11. května 2017 20:33 )

ja bych ji typnul 35 let aspon jde videt jak se clovek zbavi tela pokud to neplanuje to pripad misa muzikarova ma jinej pribeh tu uz by taky davno museli najit neverim tomu pokud by slo o nestastnou nehodu ze by vsechno tak vyslo aby nebyli stopy ani telo svedci pokud misa utekla tak se nejspis ani neozve a taky proc by to mela delat prozila si v posledni dobe az az pokud je nekde prodana v nemecku na to je eva moc klidna mohly by pripad predat jiny parte a pekne od zacatku 2 krat mer jednou res

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání