Sokol video zveřejnil na sociální síti. "Byl jsem v Sama doma, kde jsem dělal rozhovor kvůli premiéře Rodinného přítele. Když jsem přišel, tak mi štáb řekl, že paní, která tlumočí ten pořad do znakové řeči, se se mnou chtěla vyfotit, a plakala, že to nestihla. Už prý začal pořad, takže se spolu nevyfotíme," začal s komentářem videa herec Ondřej Sokol, který ale chtěl udělat paní tlumočnici Aleně Procházkové radost.

Video
Video se připravuje ...

Ondřej Sokol v Sama doma: Vlezl do okýnka tlumočnice pro neslyšící Instagram/Ondřej Sokol

"Tak jsem po rozhovoru vzal její telefon, a splnil i sobě jedno z největších přání, že jsem se objevil v živém vysílání v tom okénku překladatelů pro neslyšící," dodal.

Paní z jeho skutku měla také nefalšovanou radost. Nejdřív se jen překvapeně koukala někam za kameru, poté ale herci vlepila obrovskou pusu na tvář. Na Sokolovi šlo vidět, že si to, že může ostatním dělat radost, upřímně užívá. "To byl můj nejkrásnější zážitek v okýnku. Větší šok jsem nezažila. A bez té pusy to prostě nešlo. Ondra je miláček," napsala přes profil své sestry herci k videu na sociální síť. "Vy jste fakt éro. Když jste se zjevil ve studiu, tak jsem myslela, že mám halucinace. Na vás fakt do smrti nezapomenu. Kdybyste věděl, jak mi ženský závidí...," dodala.

"To je úžasný, že vám to udělalo takovou radost, a ta pusa byla nevyhnutelná, to je naprosto jasná věc!!!! Díky všem ze štábu, hlavně režisérce Kamile, že to dovolila!!!! A musím zase říct, že jsem koukal jako blázen, že máte sama pro sebe tak veliký studio, kde sedíte ztracená jak Goro před Tokiem, jak by řekl můj kamarád Ríša Genzer...," reagoval na komentář své skalní fanynky Sokol.

Fotogalerie
23 fotografií