Firma Vlaďky Erbové Černošická obchodní a realitní s. r. o. se prý kvůli údajnému nezaplacení faktur za plyn dostala do insolvence. Celková částka dosáhla podle informací deníku Aha! 51 508 Kč. To však není zdaleka všechno.

Nad modelkou prý visí ještě další dluh, a to přímo milionový! Ten činí 22 976 107 Kč. Podle zveřejněných dokumentů ho uplatňuje firma, která je držitelem biankosměnky a zástavního práva k vile v Černošicích. A právě tu vybudovala Erbová se svým bývalým manželem Tomášem Řepkou. Věřitel prý přemýšlí, že by nemovitost poskytl k prodeji, a to za částku 24 milionů korun.

„Obraťte se na mého právníka. Já se k ničemu vyjadřovat nebudu,“ řekla Aha modelka. „K vašemu dotazu sděluji, že v současné době bohužel není možné komentovat probíhající insolvenční řízení před rozhodnutím soudu o insolvenčním návrhu, a to mimo jiné z důvodu, že můj klient – Černošická obchodní a realitní s.r.o. – s insolvenčním návrhem nesouhlasí,“ vyjádřila se k situaci JUDr. Karolina Zelenková. „Jakmile soud o návrhu rozhodne, jsem vám plně k dispozici,“ uzavřela advokátka Erbové.

VIDEO: Vlaďka Erbová o rozvodu s Řepkou a o vztahu s novým milencem!

Video
Video se připravuje ...

Vlaďka Erbová o rozvodu s Řepkou a o vztahu s novým milencem! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
27 fotografií