Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Recenze: Vstupte do světa hvězd YouTube! Já JůTuber 4 poradí jak prorazit na internetu

Já, JůTuber 4
Já, JůTuber 4  (Autor: archiv COOBOO)
Autor: lm - 
17. května 2017
16:55

Jak se Veronika Spurná stala ze zpěvačky YouTuberkou, kde přišel ke své přezdívce Vidrail, jak se Carrie Kirsten vyrovnala se šikanou svých vrstevníků, kdo je největším fanouškem Zachyho a proč si Johnny Valda úzkostlivě hlídá soukromí? Na to všechno a mnohem více odpoví další díl knižní série Já, JůTuber, v pořadí už čtvrtý! 

Neuplynul ani rok a aspirující YouTubeři se dočkali dalšího pokračování knižní série Já, JůTuber. Ta se svým zpracováním opět příliš neliší od předchozích dílů; nejdříve se čtenáři dočtou, jak ve svém snažení pokračuje fiktivní hrdina a YouTuber Manuel Středa a poté se dozví o začátcích a životech oblíbených českých YouTuberů. Na zvídavé otázky tentokrát odpovídali Carrie Kirsten, Vidrail, Zachy, Veronika Spurná a Johnny Valda.

Kniha je opět nabitá tipy pro všechny, kteří si přejí prorazit na portálu YouTube. Manuel Středa prostřednictvím svého deníku tentokrát radí čtenářům, aspirujícím YouTuberům, jak využívat sociální sítě anebo jak se vypořádat se slávou na internetu.

Já, JůTuber 4 je určena jako kniha osobního rozvoje především dětem a dospívajícím, kteří tráví dlouhé hodiny sledováním svých oblíbených umělců a přejí si být jako oni, jen neví, jak začít. Publikace je navíc proložená radami, které člověk uplatní nejen při vytváření videí, ale i v běžném životě mimo YouTube. Pokud chcete své ratolesti podpořit v honbě za jejich snem, pak je touto knihou určitě potěšíte.


Tomáš Chvála a kolektiv autorů - sepsáno JůTubery

Já, JůTuber 4

nakladatelství CooBoo, 2016

168 stran

Hodnocení: 85 %

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi