Od té doby, co Adela Banášová poprvé moderovala ČeskoSlovensko hledá SuperStar, je o ní obrovský zájem. A to se samozřejmě pozitivně projevuje na jejím účtu. Rok od roku vydělává víc a víc. Loni si prý přišla na více než 7 milionů korun. To je podle webu finstat.sk o 76 % víc než v roce předešlém.

Co s penězi dělá? Adela nechce nic ponechat náhodě a ví, že nejlepší je investovat do realit. V minulosti si už koupila byt se třemi místnostmi a obrovskou terasou. Podle Nového času za něj zaplatila 5,5 milionů korun. Koupi tohoto bytu považuji za dobrou investici a jeho cena byla přiměřená,“ řekla už dříve Adela. Navíc si prý koupila pozemek na Myjavě s hospodářskou budovou a rozlohou 15 arů. „Mám pozemek a víc to nebudu komentovat,“ potvrdila Adela Novému času. Cena za tuto realitu by se mohla pohybovat kolem půl milionu.

Ani její rodina na tom není špatně. Moderátorka dlouho bydlela ve vile se svými rodiči. Ta stojí ve čtvrti, kde se domy pohybují kolem 13,5 milionu korun. Také moderátorka ráda dbá o své zdraví a bezpečnost. Proto jezdí v autě SUV Mercedes Benz, které jí to může zaručit a stojí kolem 1,5 milionu korun.

Banášové nastávající Viktor Vincze na tom také není vůbec bídně. Pochází totiž z dobrých poměrů. Jeho rodiče mají několik firem, které mají hodnotu v řádech milionů korun, a navíc je o Viktora opravdu velký zájem. Nyní čte zprávy na televizi Markíza a měsíčně si vydělá kolem 80 tisíc korun.

Video
Video se připravuje ...

Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne... David Turek

Fotogalerie
29 fotografií