Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pomozte mi najít syna! Michal zmizel ve Francii, jeho zoufalý otec prosí o pomoc

Autor: dce - 
9. května 2017
05:31

Po svém devětadvacetiletém synu Michalovi pátrá zoufalý Petr ze Slovenska. Podle něj syn jel s kamionem do Francie. Petr se snažil sledovat jeho pohyb, ale od určité doby nemá jedinou informaci o tom, kde je nebo co dělá. 

Michal Tomko (29) se ztratil ve Francii ve Fleury-les-Aubrais. Kamion odstavil pouhých 500 metrů do místa vykládky, aniž by náklad vyložil, a podle všeho nastoupil k někomu do auta.

„Poslední jeho stopu mám v centru Orleans u řeky a v nějaké pizzerii, kde platil kartou 3 €, protože u sebe zřejmě neměl hotovost. To bylo kolem desáté večer, ale od té doby se nikomu neozval a ani neplatil kartou,“ řekl podle serveru Pluska.sk jeho otec Petr (51).

Nakonec sám vyrazil do Francie po synovi pátrat. On i rodina doufají, že je u toho člověka, ke kterému nasedl do auta. Měly se totiž objevit i informace, že skočil z mostu do řeky.

„Psal sice kamarádům, že ho práce po deseti letech na cestách za volantem kamionu už nebaví, ale když se s nimi bavil, žádné sebevražedné sklony neměl. Ozvali se mi i chlapi, kteří s ním předtím, než se ztratil, byli a říkali, že byl v pořádku. Já jsem s ním telefonoval v pondělí večer a vůbec nic nenasvědčovalo tomu, že má nějaké problémy nebo že by chtěl skoncovat se životem,“ vysvětluje Petr.

Mobil ani počítač s sebou Michal nemá, nechal obojí v kamionu. Otec ale dál doufá, že se ozve z jiného přístroje.

V Česku policisté zatím dál pátrají po Pavle Zálesákové, matce od rodiny:

fromoutofnowhere ( 9. května 2017 11:14 )

drzim palce, nech sa najde v poriadku. to ho zastavili asi nejaki podvodnici.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání