Tak ano!

Pavlína Němcová: Smeč něžnosti

Na reprezentačním plesu Prahy 1 příliš jedinečných toalet nebylo. O to víc upoutala tato, subtilní šperky Gioia navrhující modelka v pudrové, doplňky citlivě dotažené róbě z hedvábného šifonu.

Cudný průstřih u krku, módně zvýrazněná ramena, dlouhé volánem zakončené rukávy a jemně se vlnící, k zemi sahající sukně vyzněly aristokraticky a od standardu modelů s vysokým rozparkem a ňadra vystavujícím dekoltem se skvostně lišily.

Pavlína Němcová
Autor: archiv Blesku
 

Aneta Vignerová: Tah dámy

Prezentace nového parfému YSL se nesla v duchu velkého světa, jehož iluzi napomáhala i róba poslední Miss ČR z dob, kdy tato soutěž o korunku krásy měla ještě úroveň.

A úroveň měla i Anetina, na černé barvě postavená kreace s dominantou korzetového pouzdra šatů pod lýtko. Čistá linie ramen a prezentace vnad, již žádný nápadný šperk neruší, si plný počet hvězd rozhodně zaslouží. A výběr doplňků zrovna tak. 

Aneta Vignerová
Autor: archiv Blesku

Zuzana Stivínová: Lady klasika

Charismatická herečka, zavedená hvězda prezentace gala módy na rudých kobercích dostála etiketě i na premiéře televizního filmu Monstrum v Lucerně, kam zvolila lehký, cihlově rudý plášť a v podobném materiálu charakteru taftu vyvedené, sofistikovaně jednoduché midi šaty. Oba svršky spolu se střevíčky i šálem přes ramena patří k nadčasovým kouskům garderoby, jež lze léta variovat v různých kreacích.

Zuzana Stivínová
Autor: archiv Blesku
 

Andrea Verešová: Úderná flóra

Do hlubokých záhybů v pase naskládaná, k zemi padající sukně s úvazem na mašli působí již svým střihem honosně. Velkoplošný potisk květů v kombinaci s jemnými kostičkami plus blýskavými pajetkami tento dojem ještě zvyšuje. Naštěstí skvostná bílá košile opulenci mírní.

Dívčí účes k charakteru outfitu sedí a modelka posh nářez unese. Zejména, když se jedná o společenskou party k pětadvacetileté existenci pralinek Raffaello.

Andrea Verešová
Autor: archiv Blesku
 

Renata Langmannová: Povedená hra

Česká Miss 2006, hlavní múza známého návrháře Lukáše Lindnera, patří k těm, jež mají dobré módní instinkty. Nechybila ani ve volbě šatů se sukní do zvonu doplněných minimalistickým kabátkem z kůže za doprovodu zlatými hroty zdobeného luxusního psaníčka a kotníkových bot. Možnou nudu monolitu černé odbourávala různorodost materiálů, hra matu s leskem i transparentní linky vytkávaných pruhů na látce.

Renata Langmannová
Autor: archiv Blesku
 

Nikdy víc!

Tereza Voříšková: Nesourodé pojetí

Uznávaná herečka se vrátila ke své barvě vlasů a natáčením jistě vynucenou etapu blondýny má už za sebou. Minulostí však bohužel nejsou její stylistické hrátky, v nichž občas selhává.

Dobře sestavený není ani outfit, v němž se objevila na prezentaci kolekce předního oděvního designéra Jakuba Polanky pro Bibloo. Vyšší ponožky v teniskách k sukni jistě, ale nikoli k těmto elegantním šatům, jež jsou i přes svou střízlivost ke kombinaci nevhodné.

Tereza Voříšková
Autor: archiv Blesku
 

Eva Decastelo: V outu střelnice

Nočního Las Vegas hodný make-up. Pouťově efektní copánky. Univerzální pytlovité šaty, jež by v jiném stylingu uspěly. Nepochopitelná bolerková vesta z blankytného denimu a s ní zřejmě do barvy vyladěné krčící se silné punčocháče, jimž odzvonilo hezkých pár let dozadu. Značkové kecky a křiklavá kabela z krešlaku od Vivienne Westwood. Půvabná moderátorka je velmi sympatická, ale styling je její velký nepřítel.

Eva Decastelo
Autor: archiv Blesku

VIDEO: Módní policie z Fashion Weeku: Živá voda, nebo jed nevkusu?

Video
Video se připravuje ...

Módní policie z Fashion Weeku: Živá voda nebo jed nevkusu? Františka Čížková

Eva Čížkovská: Akt schizofrenie

Se vkusem bojuje i tato sexy padesátnice, která se jako herečka v současnosti připomíná v seriálu TV Prima Ohnivý kuře. S kuchyní souvisí i její pečení a prodej sladkostí v pražské pasáži Myslbek ve prospěch Konto Bariéry.

Úzké, nohy obepínající džíny plus pánská, do půli sahající pruhovaná košile jsou na takovou akci příhodně ležérní. Zato volba večerních lakovaných lodiček na vysoké jehle je zcela úchylná.

Herečka Eva Čížkovská
Autor: archiv Blesku
 

Daniela Révai: Etuda hororu

Fuchsiový, světlejšími kanýry tón v tónu horizontálně zdobený svršek ze syntetického transparentu se spodní slupkou temného tílka. Na asymetrické sukni s kaskádou volánů spadající fábory topu.

Koženková taška s umělým chlupem a na nohou pink tenisky nad kotníky. Reportérka TV Prima, exmanželka populárního herce a tanečníka Jana Révaie na Dermacol love day v pražské Grébovce v módě zcela selhala.

Daniela Révai
Autor: archiv Blesku

Veronika Farářová Sasková: Brázda ordinérnosti

Na plese Prahy 1 se objevila i tato reportérka společenského bulváru TV Prima, jejíž outfit byl protipólem noblesně cudné kreace modelky Pavlíny Němcové.

Hluboký plná ňadra velkoryse odhalující dekolt do pasu plus krinolína z průsvitného, stříbrnými stvoly s lístky vykládaného materiálu, odhalené nohy ve středu sukně s absencí podšívky mají k aristokracii bálu daleko. Róba nositelce se svalnatými pažemi nesvědčí, o růžových drápech nehtů a stylu pózování nemluvě.

Veronika Farářová Sasková
Autor: archiv Blesku
 

Fotogalerie
13 fotografií