Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dostaň mě odsud, prosím! Magda (†27) zemřela v Egyptě po zoufalém telefonátu příteli

Autor: els - 
7. května 2017
13:47

Magda Zuk (†27) tragicky zahynula v egyptském letovisku Hurghada. Okolnosti její smrti jsou velmi záhadné a incident zatím nebyl objasněn. I proto se do vyšetřování vložil slavný polský detektiv Krzysztof Rutkowski.

Sedmadvacetiletá Polka odjela sama na dovolenou do Egypta. Svému příteli Marcusovi však nezvedala telefony, a tak se ji rozhodl kontaktovat přes jednoho z pracovníků cestovní agentury, která zájezd pořádala. Magda do telefonu brečela.

Marcus se jí opakovaně ptal: „Co ti udělali?“ Ale dívka nebyla ochotná nic povědět. „Nemůžu ti říct, co se stalo. Dostaň mě odsud, prosím,“ naléhala nervózně Magda a pak dodala: „To by nedávalo žádný smysl, i kdybych ti to řekla.“

Ve stejný den pak rodina obdržela zprávu, že Magda se psychicky zhroutila a skončila v nemocnici. O dva dny později již byla mrtvá. Oficiální lékařská zpráva tvrdí, že zahynula následkem selhání několika orgánů a mnohočetných zranění, které vznikly pádem z výšky.

Rodině bylo řečeno, že dívka vyskočila z okna nemocnice. Okolo případu však panuje mnoho nejasností. Například všichni Magdini známí potvrdili, že dívka byla po psychické stránce vždy zdravá. Jak se tedy mohla během tak krátkého času dostat do tak zoufalého stavu?

Detektiv Rutkowski předpokládá, že jí na některé z egyptských diskoték mohli podstrčit nějakou drogu. „Magda byla pod vlivem návykové látky, mohla být také znásilněna. Po tak traumatickém zážitku u ní mohlo dojít k psychickému zhroucení,“ objasňuje detektiv Rutkowski.

Nebyl by to ojedinělý případ, kdy se Polkám na egyptské diskotéce objevily drogy v pití. Rutkowskému se také zdají být podezřelá zranění, která Magda utrpěla v nemocnici po údajném pádu z okna.

„Magda byla vysportovaná, dělala takzvaný pole dancing. Tak vážná zranění, která byla po smrti nahlášena, se po pádu ze druhého patra této atletické dívce nemohla stát,“ tvrdí detektiv.

Polský Rambo - detektiv Krzysztof Rudkowski:

Video  Luxusní barák a výbava jak z akčního filmu! To je Rambo Rutkowski  - Jan Jedlička, Petr Šour, Tomáš Polák
Video se připravuje ...

reporty ( 9. května 2017 20:40 )

https://www.youtube.com/watch?v=JAXBSHLsheg

reporty ( 9. května 2017 20:36 )

https://www.youtube.com/watch?v=b7KrvgJ6KF0

snehulak ( 8. května 2017 14:27 )

A přitom o nic nešlo, nějaký Egypťan si ji jen chtěl osvojit jako svou třináctou manželku.

hanka666 ( 8. května 2017 12:36 )

A tys u toho byl, že to tak víš????

dietr ( 8. května 2017 07:58 )

Flirtovat s araby se nevyplácí, to jistila i naše Monika

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání