Hlavní výhra 3 miliony! Přesně takový balík je připraven pro sázejícího, který trefí vítěze 6 zápasů naší reprezentace v základní skupině, uhodne přesný výsledek zápasu ČR vs Švýcarsko a dobře zodpoví pár doplňujících otázek. Dalších 400 tisíc korun si mezi sebe rozdělí tři hráči, kteří správně určili vítěze nejvíce zápasů, a nezískali hlavní výhru. O výhercích rozhodne dosažený počet bodů, kdy za každý správný tip zápasu hráč získává 1 bod a za správný tip přesného výsledku hráč obdrží 5 bodů. 

POZOR! Své tipy můžeš zadávat jen do čtvrtka 4. května. Udělej tak zde.

Milionová hokejová hra od Sazka Betu je rozdělena na dvě kola. První část se vztahuje právě na výsledky českého týmu v základní části turnaje, které mohou sázející zadávat nejpozději do čtvrtka 5. května do 16.00Druhé kolo hokejové hry startuje o den později, tedy v pátek 5. května.  I v tomto případě se bude hrát o velké peníze. Mezi 100 nejaktivnějších hráčů s nejvíce LIVE a AKO tikety vsazenými v rámci Mistroství světa v hokeji bude rozděleno skvělých 1,5 milionu korun.

Milionová hokejová hra od Sazka Betu:

1. kolo o 3 500 000 Kč

  • Hlavní výhra 3 000 000 Kč
  • Speciální výhry 400 000 Kč
  • Slosování o 100 000 Kč

2. kolo o 1 500 000 Kč

  • Částka bude rozdělena mezi 100 nejaktivnějších hráčů

Kompletní informace k Milionové hokejové hře nalezneš zde.

Sázková kancelář Sazka Bet spustila před několika týdny nové a přehledné webové stránky, které jsou součástí zábavního portálu Sazka.cz. Sázející mohou využívat nejvyšší kurzy na trhu a čerpat výhody z celé řady atraktivních bonusů. Sazka Bet například nabízí nově registrovaným hráčům 200 Kč na ruku nebo 100% bonus k prvnímu vkladu až do výše 3 000! Pro sázející je připraveno až na 250 000 LIVE sázek, tedy 3x více než doposud. K dispozici mají také dvakrát vyšší počet streamů, a to včetně 1. české fotbalové ligy, Bundesligy, La Ligy a KHL.