Není divu, že před lety ji chtěl zvěčnit i pánský časopis Playboy! „To už je ale dávno, teď na to můžu jen s úsměvem vzpomínat,“ svěřila Blesku herečka a zpěvačka. Za nabídku byla ráda, přesto ji odmítla.

„Vždycky se má všechno dělat v pravý čas. Buď to tak člověk cítí, nebo ne. A já v tu chvíli neměla čas, protože jsem točila,“ vysvětlila Blanarovičová. Ta má přitom i po padesátce postavu zcela »předpisovou«, což dokázala i na nedávné dovolené v Tunisku, kde se před fotoaparátem Blesku odhalila v plavkách.

Až tyhle fotky editoři Playboye uvidí, kdo ví, zda nebudou žhavit dráty znovu… Herečka zraje jako víno a trvá na tom, že jsou za tím pouze rodinné dispozice a vnitřní vyrovnanost. „Nic zvláštního nepodnikám,“ tvrdí.

Yvetta prý ráda vaří a jí. Dieta v jejím slovníku tedy nemá místo. Zato sport ano. „Nejsem lenoch a makám na sobě. Celý život cvičím, plavu, tančím. Bez toho bych nežila. Je to nesmírně důležité,“ tvrdí. V Africe si navíc pořídila přírodní kosmetické produkty.

Yvetta Blanarovičová: Leze na mě jaro! Dostávám nemravné návrhy!

Video
Video se připravuje ...

Yvetta Blanarovičová: Leze na mě jaro! Dostávám nemravné návrhy! Eliška Vinterová, Lukáš Červený

 

„Obličej a kůži samozřejmě neopomínám,“ prozradila zpěvačka, která v Tunisku především dočerpávala síly. „Čeká mě nyní spousta práce, už v červnu se konají castingy do La Sophia,“ vysvětlila Blanarovičová, jejíž občanské sdružení už 12 let pomáhá talentovaným dětem z dětských domovů a sociálně znevýhodněných rodin.

Přestože je s přibývajícími lety snad ještě víc sexy než v mládí, v lásce Yvetta moc štěstí nemá. V prosinci se rozešla se zatím posledním přítelem, kterého tak dlouho tajila, až vztah skončil. Jediným mužem je znovu syn Matyáš (28).

Fotogalerie
44 fotografií