Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Nikol Štíbrová: Svatba možná příští rok, když mě bude chlapec ještě chtít

9. května 2017 | 06:00

Dříve byla herečkou, dnes je součástí vtipné trojky 3v1. Společně s herečkou Veronikou Arichtěvou (30) a Martinou Pártlovou (37) natáčí zábavná videa, která si získala miliony fanoušků. Nikol (30) je podle slov holek z jejich trojky nejvtipnější. Její pozornost se teď ale obrátila trochu jiným směrem, brzy se stane maminkou. Roli těhulky a budoucí matky bere s nadhledem a humorem.

Z dovolené v Thajsku jste si přivezla povedený dáreček. Bylo miminko plánované?
Potomstvu jsme se s Martinem nebránili, já se teda nebránila asi o něco víc, přiznávám. Rodinu jsem chtěla zakládat už ve dvaceti, ale nějak doteď nebylo s kým.

Jak zatím těhotenství prožíváte? Nevadí vám velké břicho?
Břicho mi začíná lézt všude možně. Těhotenství je určitě fajn, je to dar, ale nemůžu říct, že bych si ho nějak vyloženě užívala. Pro ženskou je to fakt zvláštní období – spousta změn, se kterými se musí sama v sobě vypořádat, takový kurz sebepoznávání.

Video se připravuje ...
3v1: Parodie Prostřeno! • VIDEO: Youtube.com/BPŽ

Myslíte si, že se jako matka takzvaně „zblázníte“ a budete se bavit jen o plenkách?
Je to možný, bůhví, co bude. Bohužel nebo naštěstí kolem sebe moc holek s dětmi zatím nemám, takže přebalování můžu řešit leda tak někde na mimibazaru. Když poprvé otěhotníte, víte v zásadě stoprocentně jen jednu věc – že to je vaše. A v ten zbytek doufáte. Doufáte, že to bude zdravé, doufáte, že budete zdravá vy, doufáte, že všechno zvládnete, a hlavně – že vám nehrábne jako většině matek, které máte ve svém okolí a ze kterých jste měla doteď tak trochu srandu nebo je alespoň litovala.

A bude svatba, maminko?
Původně jsme zamýšleli vzít se letos na jaře, ale to jaksi nestíháme, protože teď je prostě rekonstrukce bytu, přípravy na dítě, navíc si teď nepřipadám zrovna jako princezna nebo víla, ba ani jako něco tomu podobné. Myslím, že svatbu bychom si měli užít my dva, to je Martin a já, a cítit se na ní dobře. Takže uvidíme příští rok, jestli mě teda chlapec ještě bude chtít.

Sdílíte svůj život pravidelně na sociálních sítích. Nevadí vám, že každý ví téměř vše o vašem soukromí?
Nemám pocit, že se o mně ví všechno. Nepamatuju se, kdy jsem naposledy psala na sociální síť něco vážně, něco osobního nebo snad dokonce intimního. Pořád mám nějaké hranice a vím, kde opravdu začíná soukromí.

 

Celý rozhovor s Nikol Štíbrovou si můžete přečíst v novém čísle tištěného Blesku pro ženy!


 

Autor: nat
Video se připravuje ...