Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Osud si s nimi tvrdě zahrál: Kamioňáci pomáhají rodině z Příbrami, která při tragickém požáru přišla o syna

Autor: red - 
5. května 2017
05:10

Tragická událost, která se stala začátkem dubna v Příbrami, jako by lidi semkla blíž k sobě. Při požáru domu zde zemřel teprve jedenáctiletý chlapec. Kamarádi, blízcí i lidé, kteří rodinu vůbec neznají, se snaží pomáhat. Velká pomoc přišla i od kolegů otce zesnulého Pepíčka – kamioňáků.

„V noci na sobotu shořel našemu ‚truckerovi‘ dům,“ začíná příspěvek, který mezi sebou sdílejí kamioňáci. Váže se k případu z noci na 8. dubna z Příbrami. Místní rodině totiž doslova shořela střecha nad hlavou.

V pátek ráno zde u nás v Příbramí byla šťastná rodinka s třemi dětmi a čekali na tátu, až se vrátí a bude se jim věnovat… o několik hodin později si s nimi osud tvrdě zahrál…,“ popisuje v tklivé zprávě paní Barbara.

Potkala je ovšem tragédie o hodně smutnější. V ohni zůstal jejich jedenáctiletý syn Pepíček. Ačkoliv se ho hasičům podařilo dostat ven živého, chlapec po pár dnech v nemocnici zemřel. Jeho dvě sestřičky se naštěstí podařilo zachránit.

Video  V Příbrami zemřel chlapeček (†11). Rodina potřebuje pomoc.  - TV Příbram, Blesk TV
Video se připravuje ...

Karel, otec rodiny, byl zrovna v Německu, na cestě domů. Nic na světě nemůže změnit tvrdý osud této rodiny, ale já bych Vás ráda poprosila, pokud jsou zde ty pravé kamioňácké duše, zda byste mohli Kájovi finančně pomoc,“ prosí Barbara.

I vy můžete rodině v těžkém období pomoci. Majitelem zpravodajského serveru Příbram.cz Tomášem Pečenkou byl zřízen transparentní účet pro finanční pomoc rodině. Pokud se chcete zapojit, můžete své dary posílat na účet 3027346013/0800.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání