Nosková dceru na Srí Lanku nevzala, aby nezameškala školu, a také proto, aby si s manželem Ondřejem Báborem (27) mohli užít líbánky. Elišce o svatbě, která byla přísně tajná a nevěděli o ní ani rodiče snoubenců, řekne až po návratu. A zároveň už chystá druhou veselku! „Na Srí Lance při obřadech družičky nejsou, nicméně kvůli rodinám a Elišce přemýšlím i o tradičním českém obřadu. Takže o nic nepřijde,“ říká Nosková, která přijala i manželovo příjmení Bábor. 

Podívejte se na video z líbánek! 

Video
Video se připravuje ...

Líbánky novomanželů Noskové a Bábora! Po tajné svatbě natočili soukromé video! Facebook / Michaela Nosková

Ke svatbě prý ale málem nedošlo. Míša totiž neměla všechny potřebné dokumenty! „Děkuji také touto cestou českému velvyslanectví v Indii, pod které spadá i Srí Lanka, za kooperaci při formální části obřadu, se kterou nám moc pomohli. Já totiž neměla anglický překlad papíru o rozvodu a oni mi pomohli na poslední chvíli vše zařídit,“ směje se zpěvačka, která už se těší na návrat do Prahy a na jeviště GoJa Music Hall, kde září v populárním muzikálu.


Nosková svou svatbou všechny překvapila, s Ondřejem se totiž oficiálně před půl rokem, po žádosti o ruku, rozešla. Rozchod však byl jen předstíraný, aby se milenci zbavili tlaku okolí a zkusili si, jak jim spolu bude bez všetečných otázek rodiny a kolegů.

 

Fotogalerie
35 fotografií