Novou lásku ukázala Lucie Borhyová. Pohledná blondýnka na sociální síti na prvního máje zveřejnila fotografii, jak stojí pod rozkvetlým stromem a čeká na sladký polibek. „Tak já čekám…,“ napsala moderátorka.

 

Lucie tento rok rozhodně neuschne, jelikož se pusy dočkala! Dostala ji od svého nového milého Michala Smečky (28). Na zveřejněné fotografii Smečka Lucii objímá něžně kolem ramen. Milenci se seznámili díky společnému pracovnímu projektu. Lucie a Michal totiž spolu mají firmu, jež vyrábí náramky, které oba dva na fotografii vystavují na odiv. Nový pár tak spojil příjemné s dobrou věcí. „Jedná se o fotografii z focení pro společnost LuckyBe. s.r.o. za účelem prezentace náramků z připravené kolekce, jejichž zakoupením lidé podpoří projekt LuckyBe dětem. Ten si klade za cíl pomoc pro předčasně narozená miminka, respektive nyní pro Neonatologické oddělení Nemocnice Na Bulovce, jehož je Lucie Borhyová patronkou,“ řekl deníku Aha! manažer moderátorky Karel Čelikovský.

Podívejte se na video., kde se milenci v noci muchlovali v autě!

Video
Video se připravuje ...

Borhyová načapána! Noční muchlování v autě s novým milencem! Marek Pátek

Ve společnosti je Smečka jednatelem a Borhyová je v ní společnicí s vkladem 100 000 Kč. Společnost se podle obchodního rejstříku zabývá také zahradnictvím, výrobou koksu a praním pro domácnost. Jak dlouho vztah Lucie s Michalem trvá, není jisté. Společnost vznikla 25. únoru 2016 a poprvé spolu byli viděni na narozeninovém koncertu Hany Zagorové (70), který se konal v loni v září.  Tehdy ji Smečka také vezl domů a tehdy také byli přistiženi při polibku v autě. Od té doby se jejich noční dostaveníčka opakovala podle stejného scénáře. „Jeho auto stojí pravidelně před jejím domem,“ prozradila Aha! moderátorčina sousedka. Nezbývá nic jiného než čekat, kdy moderátorka nového milence vyvede do společnosti a oficiálně ho představí.

Vše o Lucii Borhyové naleznete: ZDE!

 

Lucie Borhyová: Jsem zase zamilovaná! A třetímu dítěti bych se nebránila!

Video
Video se připravuje ...

Lucie Borhyová: Jsem zase zamilovaná! A třetímu dítěti bych se nebránila! David Turek

Fotogalerie
26 fotografií