Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Na Novojičínsku nalezen druhý utopený člověk! Po dalším důchodci policie pátrá

Autor: ČTK, haj - 
30. dubna 2017
20:29

Senior v Odrách na Novojičínsku se vydal na procházku kolem rozvodněné řeky Odry. Jenže domů už se nevrátil. Policie po něm nyní pátrá s tím, že se mohl utopit. Stejně jako další dva lidé, jejichž těla už byla objevena.

Poblíž obce Frenštát pod Radhoštěm se podle prohlášení policie ztratila šedesátiletá žena. „Žena se měla v noční době pohybovat v blízkosti vodního toku. Když se nevrátila domů, začali ji příbuzní hledat, posléze oznámili pohřešování policistům," uvedla pro Novinky.cz mluvčí moravskoslezské policie Soňa Štětínská.

Bohužel šťastný konec nepřišel. „Ještě v odpoledních hodinách byla žena bez známek života nalezena několik set metrů po proudu toku od místa, kde byla naposledy viděna,“ dodala Štětínská. Příčinu smrti odhalí pitva.

Vydatné deště a s tím související rozvodněné řeky v Moravskoslezském kraji už si vyžádaly i další oběť. V pátek večer se pravděpodobně utopil senior v řece v Příboru na Novojičínsku. Jeho tělo našli u břehu v sobotu ráno.

Po seniorovi, který v sobotu rovněž vyrazil na procházku kolem rozvodněné Odry v Odrách na Novojičínsku, přitom policie stále pátrá. Muž se domů nevrátil, je možné, že spadl do řeky a utonul.

Policisté se o pohřešování muže dozvěděli v noci na dnešek. Do pátrací akce byl zapojen i psovod se psem, potápěči a policejní vrtulník. „Prohledáváme okolí bydliště i břehy po trase, kde se muž údajně pohyboval. Také prohledáváme řeku,“ řekla pro ČTK mluvčí policie.

VIDEO: Takto před měsícem policisté pátrali ve Ždánickém lese poblíž Nechvalína po Pavle Zálešákové (42).

Video  Policisté pátrají ve Ždánickém lese poblíž Nechvalína po Pavle Zálešákové (42). Odešla z domu v pátek bez bližšího vysvětlení.  - Hynek Zdeněk
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání