Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Žena fingovala těhotenství, dítě si koupila. Kvůli barvě ho rychle vrátila

Autor: jer - 
29. dubna 2017
21:00

Žena z Itálie (35) předstírala těhotenství a dítě si koupila. Když ale zjistila, že holčička nemá bílou pleť, dítěte se chtěla zbavit. O případu informoval server bbc.com

Falešná rodička měla za dítě zaplatit 20 tisíc euro (přes 538 tisíc korun). Spolu s ženou byla zatčena také biologická matka holčičky a muž původem z Maroka, který údajně obchod zprostředkoval.

Muž obchodoval s drogami, žena dvakrát potratila

Náhradní mateřství je v Itálii nelegální, postihem za něj jsou vysoké pokuty a vězení. „Falešná“ matka vypověděla, že nosila falešné latexové břicho, aby oklamala své blízké. Podle italských médií byl její partner v minulosti ve vězení za obchod s drogami a žena v nedávné době prodělala dva potraty.

Biologickou matkou holčičky je Rumunka (25), která údajně otěhotněla při krátkém vztahu s mužem z Mali. Když se „falešná“ matka dozvěděla o rase holčičky, uvědomila si, že nebude schopna vysvětlit barvu kůže dítěte svému okolí. Po pouhých třech dnech dítě vrátila.

Holčička skončila v pěstounské péči

Podezření vyvolala poprvé na matrice města Latina nedaleko Říma, když se tam žena přišla zeptat, jak zaregistrovat dítě narozené doma. Když po určitém čase nikdo nepřišel zaregistrovat dítě, úředníci se pokusili ženu kontaktovat. Měli ale dostat jen několik vyhýbavých odpovědí. Upozornili tedy policii a ta případ začala vyšetřovat.

Vyšetřovatelé našli měsíční holčičku u biologického otce, který pracuje v Římě. Dítě bylo umístěno do pěstounské péče.

mysak10 ( 30. dubna 2017 01:43 )

Jste normální? To dítě za nic nemůže. Nejsem žádný sluníčkář a vítač, ale tohle je trochu moc. Nakonec matka byla bílá.

alfasamec ( 29. dubna 2017 22:01 )

Žena koupila tzv. "zajíce v pytli".

DBBS ( 29. dubna 2017 21:41 )

Kdo by taky chtěl černou svini...byť zadarmo

Zobrazit celou diskusi