Zhubněte s pivem v ruce! Novým hitem ve cvičení je pivní jóga

Video se připravuje ...

Podívejte se, jak vypadá pivní jóga v Melbourne.

Podívejte se, jak vypadá pivní jóga v Melbourne.
Foto: Youtube/Big Reviev TV Social
28. dubna  2017 
 06:00

Co je hot jóga – cvičení při teplotách místnosti kolem 40 stupňů – ví už spousta lidí. Určitě jste někdy slyšeli i o hormonální józe nebo tantra józe. Ale pivní jóga? Nicméně zní to skoro nejlépe ze všech pojmenování různých druhů tohoto cvičení. 

Spojení piva a jógy. Přijde vám to divné? Možná ano, ale tvůrci tím zamýšleli jen kombinaci dvou věcí, které jsou dnes ve společnosti tolik oblíbené a kterými lidé tráví dost času. A navíc alkohol zmenšuje zábrany, což je pro leckoho velká výhoda.

Lidé, kteří pivní jógu zkusili, totiž právě to považují za jednu z výhod. Zatímco jindy by se v místnosti plné dalších cvičenců styděli, tak tady se cítí mnohem uvolněnější. 

Kde se vzalo cvičení s pivem? 

Kde myslíte, že tento sport vznikl? Ne, i když by nám to bylo podobné, v České republice to nebylo. Zásluhu na tom mají naši sousedé, Němci. Pomalu se ale tento nový trend dostává do celého světa a oblíbeným se stal převážně v Austrálii nebo Thajsku.

Čím více nad tím přemýšlíme, tím logičtější nám to přijde. Vždyť o pivu i o józe se říká, že dělají hezká těla. Takže kombinací obojího vzniká dokonalá sestava pro krásnou postavu. Ale nesmíte to přehánět, jeden půllitr na jednu hodinu bude zřejmě stačit. 

Nezáleží na tom, jestli jste jogín milující pivo nebo pivař milující jógu. Tohle cvičení je prostě pro vás jak dělané! Tak šup do obchodu pro lahváče, sbalte si podložku, nalaďte si své vnitřní já a zacvičte si! 

Podívejte se, jak vypadá pivní jóga v praxi: 

Video se připravuje ...
Podívejte se, jak vypadá pivní jóga v Melbourne. • VIDEO: Youtube/Big Reviev TV Social

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji