Call of Duty: Infinite Warfare byla už vyloženě sci-fi střílečka odehrávající se ve vesmíru. I předchozí futuristické díly Call of Duty: Black Ops III a Call of Duty: Advanced Warfare plné exoskeletonů s nadlidskými schopnostmi se prvním třem dílům vůbec nepodobaly.

Teď se ale vše změní, nejnovější díl, na kterém pracuje vývojářský tým Sledgehammer Studios, se vrací do období druhé světové války. Hráči se chopí rolí vojína Ronalda „Reda“ Danielse a svobodníka Roberta Zussmana z 1. infanterie. Krutý boj o život svedou po celé Evropě.

Zavítají na krvavé pláže Normandie, zúčastní se osvobození Paříže a bojovat se bude i v Německu. Hráči tak prožijí invazi v Normandii i bitvu v Ardenách. Příběh se bude odehrávat mezi roky 1944 a 1945. Hra bude obsahovat celou řadu multiplayerových režimů, jak je zvykem.

Hráči nepřijdou ani o extrémně populární souboje s nemrtvými. Režim Nazi Zombies bude mít vlastní příběh, kooperaci a celou řadu bonusů. Hra Call of Duty WWII vyjde pro PlayStation 4, Xbox One a PC 3. listopadu tohoto roku. Na Blesk.cz naleznete samozřejmě recenzi.

Vše o Call of Duty přehledně na Blesk.cz

Fotogalerie
6 fotografií