Monika Leová letos úspěšně odstátnicovala a k vytouženému titulu už jí chybí jen jeden krok. „Právě dopisuji diplomku, koncem června bych ji měla odevzdávat a pak doufám, že ji zdárně obhájím,“ svěřila pro Blesk.cz. Škola byla prý také důvodem odložení svatby. „Nechtěla jsem to dělat souběžně a mezi svatbou a školou by byly asi necelé dva měsíce, tak jsme se rozhodli to přeložit,“ vysvětlila.

Modelka se však velkého dne přece jen dočká, a to už velmi brzy. „Bude to asi v létě, datum ještě přesně nevíme, ale chceme, aby to bylo v době, kdy bude teplo. Místo si myslím, že už tak na 80 % máme,“ svěřila se.

„Pořád jsme nevěděli, jestli se tam vejde tolik hostů, protože jich opravdu chceme tak 150. Trošku se to nasčítá, ale pak se to hodně v darech vrátí. Chceme to mít v přírodním duchu, takže spíš takovou zahradní party, pozdní obřad, já si to představuju jako jednu velkou narozeninovou oslavu,“ prozradila.

Monika už se svým snoubencem mluvila i o dětech. „Ještě nejsou na pořadu dne, ale tak za tři roky se budeme snažit. Já bych chtěla mít jedno dítě do 30 let. Já chci minimálně tři, ale to už jsem měla začít asi před pěti lety,“ směje se.

Video
Video se připravuje ...

Monika Leová už chystá svatbu. Petr Soukup, Jana Tvrzová

Fotogalerie
22 fotografií