Ke kauze se už všichni vyjádřili, jen houslistka mlčela. Ale zřejmě už i jí došla trpělivost, že se vše odehrává o ní bez ní, a tak se z toho vypsala na sociální síti.

"S panem Salavcem jsem se rozešla. Poté se mi vloupal do mé osobní korespondence. Včetně účtu na Facebooku. Co tam dopisoval a měnil, nevím. To zná určitě řada partnerů, kteří už prostě s tím druhým nechtěli být a on se jim mstí. Nyní vidím, že pokud jsem se s ním rozešla, udělala jsem správně. Jeho následné kroky ať si každý posoudí sám," tvrdí Andrea Jiskrová, kterou expřítel obvinil, že je mu nevěrná s Noidem, a vystěhoval ji z bytu!

"A k dotazu na Václava mohu říci, že je to výborný muzikant. Těm, co hodnotí jeho osobní život, nelze než vzkázat, že kritiků zde máme plno. Co se týká mého vztahu s Václavem, domluvili jsme se na spolupráci při tvorbě filmové hudby. Vzhledem k tomu, že v současné době prochází krizí ve své rodině, a při jeho popularitě využila bulvární média této situace zejména, když jim k tomu tak odporným způsobem pomohl pan Salavec. Jinak by se vše odehrálo v klidu. Ať udělá Václav, co udělá, vždy se najde někdo, komu to bude vadit. To je vše. Myslím, že jsou na světě mnohem, ale mnohem podstatnější věci, než je tato směšná kauza," dodala Andrea.

Každopádně se Vašek Noid Bárta rozvádí s manželkou Gabrielou, s níž má dceru Terezku.

Video
Video se připravuje ...

Noid o nové ženě ve svém životě: Zamilovat jsem se nestihl! Jsem ženící typ! Petr Soukup, David Turek


Video
Video se připravuje ...

Václav Noid Bárta a houslistka, se kterou má prý sex: Co o ní prozradil? Petr Soukup,David Turek

Vše o Noidově „milence“ Andree Jiskrové čtěte ZDE

Fotogalerie
49 fotografií