Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pohotový hrdina zachránil manželku: Žraloka zahnal pěstí!

Autor: mav - 
25. dubna 2017
17:16

Frankie Gonsalves (40) se se žraloky nepotápěla poprvé, ale tentokrát ji to mohlo stát život. Nebýt ovšem kuráže a duchapřítomnosti jejího manžela.

Když byla Frankie v tzv. Anglickém zálivu u ostrova Ascension (uprostřed jižního Atlantiku patřícího ke Sv. Heleně), náhle se jí do nohy zahryzl žralok.

Naštěstí její muž Dean (40) mu prostě napálil ránu pěstí do čumáku! Bestii to odradilo, a tak mohla Frankie bez větších komplikací doplavat k lodi, dostat se na břeh a odletět do nemocnice.

„Ano, Dean mu dal pořádnou ránu, a poslal ho tak do háje! Je to naprostý hrdina. Děti, které to všechno viděly, jsou tím traumatizované,“ popsala na Facebooku žena. Děsivý útok vystrašil i jejího tatínka, který poznamenal, že bylo děsivé, jak moc blízko byl k tomu, aby přišel o dceru.

K tomu sice nedošlo, přesto bude mít setkání se žralokem jisté následky. „Všechny končetiny stále mám, ale bude nutná operace,“ dodala Frankie.

VIDEO: Podobně se žralokovi dokázal ubránit i jeden surfař.

jerry ( 26. dubna 2017 06:06 )

Co by dělal žralok u tebe v obýváku na kanapi?

binddy ( 25. dubna 2017 19:50 )

 No tak to je frajer, zkuste si pod vodou dát někomu pěstí, výsledek nic moc. A být tou manželkou, tak kousnout mě žralok, umřu hrůzou.

Zobrazit celou diskusi