Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Drama v Jirkově: Muž údajně vyhodil po hádce ženu z okna

Autor: nat - 
24. dubna 2017
21:25

Jirkovský Harlem byl v pondělí v podvečer na nohou. V nechvalně proslulé čtvrti v Nových Ervěnicích, které hojně obývají Romové, došlo k dramatu v Šimkově ulici. Z okna v prvním patře prý partner po prudké hádce vyhodil ženu z okna.

„Mohu jen potvrdit, že vyšetřujeme pád mladší ženy z okna a zjišťujeme okolnosti,“ řekla Alena Bartošová, policejní mluvčí. Sdělila, že žena utrpěla těžká zranění a byla transportována do nemocnice.

K události došlo pozdě odpoledne a policisté na místě byli ještě kolem dvacáté hodiny. „Snad neskočí z okna i on. Policajti by ho měli hlídat,“ řekla bez podrobnějších okolností jedna z žen před domem. Bližší informace Blesk zjišťuje.

ellenic ( 25. dubna 2017 08:37 )

Po hádce vyhodil ženu z okna, která utrpěla těžká zranění a nyní se jiní bojí, měli by ho hlídat, aby také neskočil. Tak ať klidně skočí z vyššího patra, nejspíše žádná škoda , natož ho ještě draze léčit. Takoví by měli celou následnou léčbu zaplatit, jsi nezaměstnaný, nevadí, budeš zametat ulice tak dlouho, dokud celou léčbu nezaplatíš, třeba 20 let. Lepší než kriminál.

fotrpjotr ( 24. dubna 2017 23:42 )

Havlova pravda a nenávist přinesli vraždy a sebevraždy.

bre-burda ( 24. dubna 2017 23:20 )

Ten se s ní teda nebabral ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání