Heard i Amber sdíleli podobný snímek na svých účtech. Společně sedí v restauraci a miliardář má na tváři rtěnku, která patřila jeho nové milé. Prostě mu ji mlaskla na tvář, jak se u zamilovaných patří. K fotce napsala „Cheeky,“ což znamená drzá, ale jde zároveň o dvojsmysl, protože tvář, kterou políbila, se anglicky řekne cheek.

Nyní už svůj vztah netají, ale dlouhou dobu kolem něho mlžili. Poprvé spolu byli viděni v létě a poté ještě několikrát v Londýně a Miami. Drahotám je ale konec. Nahradilo je chlubení. Amber má po rozvodu s Johnnym Deppem pověst zlatokopky. A té se bude nyní horko těžko zbavovat, když si nabrnkla jednoho z nejbohatších lidí světa.

Z rozvodu s Deppem si Heard odnesla vítězně 177 milionů. Před rozvodem tvrdila, jak ji herec psychicky a fyzicky týral. Dokonce ukázala modřiny na obličeji, které jí měl způsobit právě on. Samotný rozvod pak byl klidnější, než všichni čekali. Oba se spolu dohodli. Snad bude mít zakladatel Tesly Musk rozum a bez předmanželské smlouvy si ji nevezme.

Fotogalerie
35 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Amber Heard s bývalým manželem Johnnym Deppem na Heaven Gala 2016 Youtube.com