Výluka na Libeňském mostě potrvá do středečního rána. Podívejte se na změny linek:

Linka číslo 1 je ve směru od Sídliště Petřiny ze zastávky Dělnická odkloněna přes zastávky Ortenovo náměstí a Nádraží Holešovice do obratiště Výstaviště Holešovice, kde je ukončena.

Linka číslo 6 je ve směru od Kubánského náměstí zkrácena do zastávky Dělnická, odkud dále pokračuje jako linka číslo 14 ve směru Spořilov.

Linky číslo 8, 16 a 52 jsou v oblasti Palmovky vedeny ulicí Sokolovskou.

Linka číslo 14 je ve směru od Spořilova zkrácena do zastávky Dělnická, odkud dále pokračuje jako linka číslo 6 ve směru Kubánské náměstí.

Linka číslo 25 je v úseku Vltavská – Balabenka odkloněna přes zastávky Florenc, Křižíkova a Palmovka (v Sokolovské ulici).

Linka číslo 54 je v úseku Dělnická – Balabenka odkloněna přes zastávky Vltavská, Florenc, Křižíkova a Palmovka (v Sokolovské ulici).

V denním provozu je zavedena tramvajová linka číslo 31, a to na trase Vysočanská / Nádraží Vysočany – Divadlo Gong – Palmovka (v Sokolovské ulici) – Ohrada – Spojovací.

Už loni v prosinci najela pod most těžká technika, aby zkoumala stabilitu stavby. Podívejte se na fotky:

Fotogalerie
20 fotografií

Zajímá vás, proč někteří tramvajáci nám zavírají dveře před nosem? Řidička Zdeňka popsala několik důvodů v tomto díle pořadu Selfie z Prahy. Podívejte se:

Video
Video se připravuje ...

Tramvajačka přiznala, proč zavírá dveře před nosem! A v paneláku chovají 25 krokodýlů. Matěj Smlsal, David Vaníček