Martin Salavec poté, co našel komunikaci své Andrey s Noidem, spakoval houslistce věci a vyhodil ji z domu. A jednal dál. Před dvěma dny telefonicky zkontaktoval zpěvákovu manželku Gabrielu Dvořákovou (28).

Video
Video se připravuje ...

Noid o nové ženě ve svém životě: Zamilovat jsem se nestihl! Jsem ženící typ! Petr Soukup, David Turek

„Nechci to podrobně rozebírat, ale řekl jsem jí, že pokud bude potřeba, předložím nalezenou komunikaci, až se budou rozvádět u soudu,“ řekl Blesku Salavec s tím, že i přes krizi, kterou s Jiskrovou ve vztahu měli, se snažil pracovat na jejím zažehnání.

 

„Ona zvolila cestu takovou, že si našla jiného. Kdyby se k tomu pan Bárta alespoň přiznal,“ dodal Salavec. Ten podle svých slov soucítí s Gábinou, kterou manžel obvinil z nevěry s plastickým chirurgem Patrikem Paulisem (46), která měla stát za rozpadem jejich manželství. „Přitom mohlo být vše jinak,“ dodal expartner houslistky.

Vztah tajila

Andrea Jiskrová vztah s Noidem před svým přítelem tajila. On se dozvěděl pravdu minulou středu večer, kdy partnera požádala o opravu počítače. „Vyskočila tam na mě milostná komunikace s Noidem. Sice jsem měl nějaké podezření, ale stále mi tvrdila, že on není její typ a vůbec se jí nelíbí,“ řekl už minulý týden Salavec.

Fotogalerie
54 fotografií