Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Další skandál v letadle! Maminku s dítětem v náručí uhodil a vyvedl stevard

Autor: aba - 
22. dubna 2017
13:02

Excesy aerolinek se to poslední dobou jen hemží. Po posledním skandálu s doktorem, kterého z přeplněného letu ochranka brutálně vyvedla, se objevilo další video, jež poukazuje na otřesné chování personálu. Ve včerejším letu měl stevard maminku s dítětem v náručí uhodit a potom ještě vyvést z letadla. 

Tento incident mají na triku American Airlines. Do pátečního letu ze San Francisca do Dallasu nastoupila i maminka dvojčátek s kočárkem. Podle svědků ji jeden ze stevardů měl kočárek vytrhnout z ruky a u toho ženu uhodit. Prý bylo jen štěstí, že rána minula dítě, které měla žena v náručí.

Do toho se následně vložili i další pasažéři a jeden z nich zachytil celou situaci na video. Na něm je vidět plačící žena s dítětem a letuška, která se ji snaží uklidnit. Muž, který už byl usazený na svém sedadle se zvedne, a jde za pilotem, aby se zeptal na jméno stevarda, který ženě ublížil.

Když se stevard vrátí na palubu letadla, muž se ze svého sedadla zvedne znovu a směrem k zaměstatnci aerolinek pronese, že kdyby si tohle zkusil k němu, tak by mu ukázal. Na to stevard reaguje velice prudce a začne muže provokovat. "No tak mě uhoď, nevíš jak to bylo," křičí po pasažérovi. "Je mi jedno, jak to bylo, ale skoro jsi uhodil dítě," odpovídá mu muž, kterého uklidňuje žena sedící vedle něj.

Pasažérka letu Suriana Adyanthaya, která video nahrála na sociální síť Facebook, uvedla, že matka dětí požadovala omluvu, kterou jí ale nikdo neposkytnul a poté ji z letadla vyvedli. K celému incidentu se ještě včera večer stihla vyjádřit letecká společnost, která projevila lítost nad celým incidentem.

"Velice se omlouváme za všechno, co jsme způsobili nejen této ženě ale i její rodině. Po té, co byla přeřazena do jiného letu, nabídli jsme jí místo v první třídě. Chování našeho zaměstnance zachycené na videu nijak nereflektuje trpělivost a empatii, tedy hodnoty, které jsou nezbytné pro péči o zákazníky. Jsme zklamáni jeho přístupem a tento zaměstnanec byl postaven mimo službu, dokud nedokončíme vyšetřování celého incidentu," vyjádřili se k videu aerolinky.

bronislava ( 18. července 2017 10:03 )

Malé děti do letadla vůbec nepatří. Nebo mají mít oddělenou část letadla, kde budou jenom matky s dětmi. Letěla sem několikrát, kde byly malé řvoucí děti. V uzavřeném prostoru 3 hod. za zády poslouchat zpívající rodiče nebo 3 hod. vám dítě kope do sedadla nebo 3 hod. dítě řve, tak to je tak na hysterický záchvat.Ale můj, nelze odejít, někam se schovat a když si zaplatím letenku, tak chci mít aspoň minimální komfort a klid při cestování. Copak sem povinna cestovat v takovémto prostředí!!!!!!!!

hanka666 ( 23. dubna 2017 18:28 )

Ty řvoucí dítka třeba bolí uši, mají je zalehlé,kolem cizí lidi, hluk motorů, malý prostor....Taky bych asi řvala. Ale ta matka herečka - to je na Oskara.

montevideo ( 23. dubna 2017 16:45 )

Děti byly v pořádku. Matka řvala i v době, kdy jí evidentně nikdo nic nedělal.

montevideo ( 23. dubna 2017 15:08 )

Nevím. Ale pustila jsem si to video a ona tam dlouhé minuty řve, jako by ji na nože bral, a přitom jí nikdo nic nedělá. Co kdyby tak vyváděla celý let? To by mohlo rušit jak piloty, tak cestující.

montevideo ( 23. dubna 2017 14:35 )

Ten ji musel mlátit hodinu basebalkou, že tak řvala.

Zobrazit celou diskusi