Mezinárodní závod sidecar se pojede v rámci podniku International Sidecar Trophy a na trať se vydá 21 posádek. Představí se ve dvou kategoriích, a to do 600 a do 1000 cm3.

„Pojedou i dvě české posádky ve složení Miroslav Medek, Kateřina Rozenková a Petr Fišar, Ondřej Kopecký. Společnost jim bude dělat sedminásobný mistr světa a největší hvězda závodu sidecar Tim Reeves se spolujezdcem Patrickem Farrancem,“ láká na Masarykův okruh návštěvníky mluvčí Automotodromu Brno Petr Boháč.

Svou závodní premiéru v barvách nově vzniklého Brno Circuit Junior Racing Teamu absolvují také tři mladé motocyklové naděje. „Jedná se o 17letou Alexandru Pelikánovou, 14letého Filipa Řeháčka a 13letého Patrika Cardu,“ doplnil Boháč.

Volné tréninky jsou na pořadu už dnes. Samotné závody přijdou na řadu o víkendu. Závodní program začne v sobotu 22. dubna v 15 hodin kategorií klasik. Zmíněné sidecary přijdou na řadu od 17:55. V neděli pokračují závody od 11:15 a potrvají téměř do 18 hodin.

VIDEO: Masarykův okruh ožije opět po 14 dnech zvukem motorů. O tunning byl 9. dubna 2017 velký zájem.

Video
Video se připravuje ...

Sportovní auta, rychlé reakce řidičů a sličné hostesky dominovaly tunning show na Masarykově okruhu v Brně. Hynek Zdeněk


Fotogalerie
4 fotografie