Nutno říct, že týdny stresu se na bývalém vrcholném politikovi podepsaly. Znatelně zhubnul, jeho tvář »zdobí« ztrhaný výraz. Nejvíc ho prý trápí, že podle svých slov stále více ztrácí dceru. „Cítím, že mezi námi dochází k velkému odcizování,“ řekl Paroubek magazínu Prásk a dodal zdrceně: „Dříve nebo později se odcizíme. Kromě toho bych neměl vliv na výchovu,“ naráží Jiří na to, že Petra prý odmítá střídavou péči.

Dodnes nechápe, co se vlastně v jeho vztahu s Petrou pokazilo. Každý má svou verzi, ze které nechce ustoupit. „Já pořád věřím, že se ty věci dají pořád ještě změnit, aby se rodinné vztahy urovnaly. Pokud ne, tak si budu muset zařídit svůj nový soukromý život,“ řekl expremiér. Co tím myslel?

Já jsem se celý život byl zvyklý starat o rodinu, o ženu, o dítě. Já takovouhle starost potřebuju k životu,“ začal s vysvětlováním Jiří, který přiznal, že pokud se mu nepodaří zachránit vztah s Petrou, tak to bude muset řešit jinak. „Jsem člověk, který je v plné kondici a potřebuji podněty ke svému životu. A k tomu potřebuji také ženu,“ pronesl rozhodně Jiří Paroubek.

Vše o rozvodu Jiřího Paroubka čtěte ZDE >>>

Fotogalerie
61 fotografií