Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Kamarádi přivezli ubodaného muže do nemocnice: Mrtvolu vytáhli z dodávky

Do areálu ostrovského špitálu přivezli Vietnamci svého mrtvého kamaráda ve středu večer.
Do areálu ostrovského špitálu přivezli Vietnamci svého mrtvého kamaráda ve středu večer.  (Autor: Kateřina Moravcová)
Autor: Kateřina Moravcová - 
20. dubna 2017
15:35

Pozdvižení ve špitále v Ostrově na Karlovarsku způsobil muž vietnamské národnosti. Ten přijel s autem před nemocnici a na zadním sedadle měl muže s jedinou bodnou ránou, která šla přímo do srdce.

„Pomozte, pomozte,“ zněla podle svědků první slova vyděšeného Vietnamce, který chtěl přivolat lékaře svému zakrvácenému známému ve středu večer v tamější nemocnici. Jenže přivolaný personál cizince už nezachránil.

Smrtelná pro něj byla pravděpodobně bodná rána mířená přímo do srdce. Tu mu způsobil zatím neznámý pachatel v Horní Blatné. Případem se zabývá karlovarská kriminálka. „Šetříme oznámení o úmrtí cizince, ke způsobu úmrtí se nemůžeme blíže vyjadřovat. Případem se zabýváme a prověřujeme, zda nedošlo ke spáchání trestného činu proti životu a zdraví,“ říká policejní mluvčí Kateřina Böhmová.

Podle informací TV Prima se policie zaměřuje hlavně na cizincovu manželku. Jeho kamarád totiž údajně slyšel hádku a křik o pomoc a když přiběhl, našel už muže ležet v kaluži krve. Kriminalisté měli ženu vyslechnout a propustit, po ohledání těla ji ale měli předvolat znovu. Teď budou čekat na výsledky pitvy. 

Českem hýbe tragédie děvčat u Mlékojed, na video o kauze se podívejte níže:

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání