Renáta Czadernová momentálně zažívá šťastné období. „Být maminkou je ten nejkrásnější pocit,“ řekla pro tn.cz. Dcerka Adélka jí dělá jen samou radost. „Hned po narození v podstatě jen papala a spinkala, teď už je s ní větší sranda. Ráno nám povídá', přes den si s ní hraju, čteme pohádky, sama se už překulí na bříško, a protože už začíná zvedat zadeček, myslím, že za chvíli i poleze. Taky se mi zdá, že se pomalu, ale jistě začínají hlásit zoubky,“ svěřila se moderátorka.

Jméno si nakonec prosadila sama. „Vybrala jsem ho já, ale příteli se taky líbilo. Původně jsme váhali nad jménem Michaela, že by byla po tatínkovi, který je Michael, pak jsme to ale zavrhli a na řadu přišla Nikola nebo Adéla. Přítel byl spíše pro Nikolu, já pro Adélu,“ prozradila.

Podobu po rodičích má zatím malá princezna půl na půl. „Nos má po mně a rty po tatínkovi. Oči má modré, což se asi změní, protože máme s přítelem oba hnědé. Jedině, že by je měla po babičce, mojí mamince, ta je má šedomodré. A vlásky má zatím světle hnědé, ty jí asi časem trochu ztmavnou,“ vysvětlila.

Renáta si mateřskou už dlouho užívat nebude, 11. 5. se má vrátit zpět na televizní obrazovky. Z pracovního procesu prý ale až tak na dlouho nevypadla. „Sice nečtu divákům Televizních novin, ale i tak stále čtu, a to i nahlas, denně s Adélkou zvládneme několik pohádek. Takže mě teď poslouchá jen moje dcera, ale pro mě je to stejné jako ten milion diváků,“ dodala.

Podívejte se na video, jak se kolegové loučili s Renátou.

Video
Video se připravuje ...

Z Novy odchází Czadernová! Rozplakala se v přímém přenosu! 

Fotogalerie
14 fotografií