Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Staříci se do sebe pustili na veřejnosti: Rvačka skončila, když jeden ztratil brýle!

Autor: lm - 
19. dubna 2017
22:49

Dva senioři se do sebe pustili na veřejnosti přímo před zraky lidí! Staříci si uštědřili několik ran, přičemž jeden druhého obviňoval, že ho "několik měsíců ignoruje". Vyhrocená rvačka skončila, když jeden přišel o brýle a druhý mu je pomáhal hledat.

Dva rozhádaní staříci na sebe narazili na travnatém placu před pečovatelským domem v anglickém Hebburnu. Podle svědků se začali hádat a potyčka vygradovala natolik, že oba odložili nákupní tašky a pustili se do sebe.

Padlo několik ran a najednou bylo po všem. Jednomu ze staříků totiž spadly brýle a druhý mu je začal pomáhat hledat. "Skončilo to stejně rychle, jako začalo. Hádám, že se ještě ten večer usmířili u piva. Zrovna jsem se vracel s dcerou z obchodu, když jeden řekl druhému 'v pořádku, Georgi' a ten druhý něco zamručel. Na to mu řekl: 'aha, takže teď se se mnou bavíš, vždyť mě už měsíce ignoruješ'," popsal svědek, který rvačku natočil.

"Začal jsem natáčet poté, co jeden druhého udeřil. Napadlo mě, že bych je měl zastavit, ale upřímně byli dost staří na to, aby věděli, co dělají. Vypadalo to, že to není jejich poprvé a žádný z nich se nezranil," dodal.

Video: Rozhádaní staříci ze Srbska na sebe vzali dokonce košťata!

Video  Rvačka metařů! Do boje proti sobě vytáhli dědové s košťaty!  - FACEBOOK.COM
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání