Že by ho rozveselila vzpomínka na jeho dceru Terezku? Zpěvák Václav Noid Bárta se ukázal na tiskové konferenci k připravovanému muzikálu Madagaskar, kde ztvární roli Krále Jelimána. 

„Pohádky miluju, ty nejkrásnější, nejznámější a také nejnovější, tedy své vlastní, mám zmáknuté do puntíku. Samozřejmě kvůli dceři Terezce, které je rád čtu, vyprávím, vymýšlím i hraju. Mám teď před sebou tři důležité úkoly. Prvním je zmáknout dokonale roli v chystané muzikálové verzi slavného animovaného filmu Madagaskar. Na tu se strašně těším a přiznám se, že i na to, až se moje malá holčička přijde na taťku podívat, jak hraje krále Jelimána, a co mu bude říkat. Druhou věcí je, že jsem nedávno Terezce koupil maskota, obrovského dinosaura, a musím pořádně ještě vypilovat jeho pohyby," zasmál se Vašek, který při slovech o dceři velmi pookřál.

"Když totiž je dcerka u mě, tak běhám nekoordinovaně po zahradě v tomhle kostýmu a lidi, kteří jdou kolem, si musí myslet, že jsem úplnej magor, takže dinosaura je třeba doladit. Ale malé se to líbí, je šťastná, což je pro mě nejdůležitější. A za třetí? Dostal jsem nabídku, abych napsal hudbu k nové české pohádce Dukát černé paní. Půjde o muziku alá Harry Potter, což je i výzva. Skládám muziku rád. Takže suma sumárum, momentálně si žiju v pohádkovém světě a děsně mě to baví,“ dodal Bárta, který na první pohled vypadal, že má všechny starosti za sebou.

Video
Video se připravuje ...

Gábina Dvořáková, manželka Noida Bárty: Musím se krotit, aby náš vztah fungoval! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Avšak v osobním životě mu do smíchu moc není. Jeho manželka a matka jeho dcery Terezy Gábina Dvořáková od něj totiž odešla. A navíc ho obvinila z toho, že je agresivní a užívá návykové látky. Proto se s ním nedá žít. Ona zase byla obviněna z nevěry se svým plastickým chirurgem.

I když na sebe pár po rozchodu kydal špínu, kde se jenom dalo, momentálně už se situace uklidnila. Oba si totiž zřejmě uvědomili, že jde hlavně o jejich dceru Terezku. Nyní se musí Noid s Gábinou domluvit na tom, jak se budou v péči o dceru střídat.

Co řekla o rozchodu Bártových bývalá Vaškova manželka Lucie Bílá?

Video
Video se připravuje ...

Bílá promluvila o Noidově rozchodu! Na čí stranu se přiklonila? FTV Prima

Fotogalerie
41 fotografií