Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Maddie nechali unést boháči, kteří nemohou mít děti. To je nejlepší scénář, říká chůva dívky

Autor: shp - 
19. dubna 2017
20:01

Chůva, která se několik let starala o Maddie McCann, jež zmizela krátce před svými čtvrtými narozeninami z portugalského letoviska Praia da Luz, konečně promluvila. Podle ní je nejlepším možným scénářem dívčina zmizení únos zinscenovaný bezdětným párem boháčů, kteří nemohou počít potomka a raději se uchýlili k zločinu než k adopci.

Chůva prozradila, že nikdy na Maddie nepřestala myslet. Jediná věc, která jí alespoň částečně dokáže přinést klid, je pomyšlení, že dívka stále žije a stala se obětí únosu na objednávku. „Myslet si, že možná, je špatné slovo. Stále doufám, že je naživu,“ vypověděla žena, která nechtěla mluvit.

Je to pravděpodobně velmi naivní, ale nejlepší scénář na této děsivé události je, že byla unesena na objednávku pro boháče bez dětí. Na nic jiného myslet nechci. Nemůžu číst o tom, co si myslí ostatní lidé. Vím, že jsou v tomto špinavém světě děti prodávány. Ale na to nechci myslet," dodala žena.

Od zmizení Maddie uplynulo již téměř 10 let. Rodiče se nikdy nevzdali naděje, že jejich dcera stále žije. Pátrání po dívence přitom nepřineslo žádné konkrétní stopy k tomu, co se s ní stalo. Mezi nejčastější teorie patří únos gangem pedofilů, nebo nešťastná náhoda, při níž Maddie zemřela.

Zmizení Maddie přehledně na Blesk.cz

demon.hk ( 20. dubna 2017 09:48 )

já bych těm rodičům nevěřil ani pozdrav!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání