Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dvouletý chlapeček kouřil 40 cigaret denně: Dnes je premiantem třídy!

Autor: els - 
18. dubna 2017
20:31

Když bylo Aldimu Rizalovi dva roky, kouřil 40 cigaret denně. Nyní je mu devět let, nekouří a dokonce se stal premiantem třídy.

Nebezpečnému zlozvyku se Aldi naučil, když mu bylo pouhých 18 měsíců. Batole se této činnosti naučilo od svého otce, který to u svého synka nevnímal jako velký problém.

"Přijde mi docela zdravý. Nevidím v tom žádný problém," řekl Aldiho otec Mohammed. Problém pak ale viděl ve financích, protože dvouleté dítě vykouřilo 40 cigaret denně.

Když pak nedostalo svou pravidelnou dávku, projevila se u něj velká agrese. "Je totálně závislý. Pokud nedostane cigarety, naštve se, křičí a mlátí hlavou o zeď. Říkal mi, že cítí závratě a je mu zle," řekla tehdy jeho matka Diana.

Tehdy vážil Aldi rekordních 25 kilo a nebyl schopen si tedy hrát s ostatními dětmi. Proto seděl doma a čas si krátil pokuřováním. Nakonec byl však přijat do nemocnice na odvykací kúru.

Své silné závislosti se zbavil a dnes je z něj velmi šikovný devítiletý chlapec. Aldi teď chodí do školy, stýká se s ostatními dětmi a dokonce se stal i premiantem třídy.

Video  Malý chlapeček vykouří dvě krabičky denně  - /YouTube/
Video se připravuje ...

MILLLIS ( 19. dubna 2017 06:12 )

Jo, kazdej kurak by mel chcipnout a nejinteligentnejsi z inteligentnich hlavamapa by se mela stat prezidentem vesmiru, aby mohla rozhodovat, kdo a kdy ma chcipnout... Blbe!

hlavamapa ( 19. dubna 2017 04:29 )

Chcipni prase tlustý nic jiného si nezaslouží jako každý kuřák!

Zobrazit celou diskusi