V rámci 25. výročí Blesku přinášíme seriál velkých příběhů. A do něj ten Veroničin patří! Už to není slečna toužící jen po kariéře modelky. K rozhovoru svolila až po několika žádostech. Místo setkání v kavárně reportérku pozvala k sobě domů.

Bydlí v centru Mostu, kde má i sídlo Nadační fond Veroniky Kašákové. A právě nadačním fondem, který loni založila, se upsala charitě. „Zjistila jsem, že mě zcela naplňuje pomáhat dětem v dětských domovech. Jsem proto asi předurčená,“ míní mladá žena. „Modeling a předvádění na molu jsou dnes pro mě už jen třešničky na dortu. I když bych se tím v současné době i uživila,“ řekla.

Starost o fond jí zabírá většinu času. Jedním z projektů je Nový start s Veronikou, kdy se s dětmi v dětských domovech přímo setkává. Navštívila jich už padesát a zbývá ještě skoro dvakrát tolik. Denně absolvuje až tři schůzky se sponzory, činnost fondu je totiž přímo závislá na jejich dárcovství.

Posledním úspěchem Veroniky je, že se stala tváří značky Oriflame, spolupráce probíhá skrze nadační fond. Plánuje dokončit druhou knihu, která zmapuje její život a poznání od soutěže Miss 2014.

A soukromí? Cítí se šťastná a milovaná. Čtvrtým rokem žije v partnerem Milanem Sovadinou (33) a plánují společnou budoucnost. „Jednou bych chtěla domek a velkou vlastní rodinu,“ dodala Veronika.

Vše o Veronice Kašákové naleznete: ZDE!

Kráska z děcáku Veronika Kašáková: Kdy bude svatba a děti?

Video
Video se připravuje ...

Kráska z děcáku Veronika Kašáková: Kdy bude svatba a děti? Blesk TV

Misska z děcáku Veronika Kašáková prozradila, jak poznala Ivanu Chýlkovou!
Video
Video se připravuje ...

Misska z děcáku Veronika Kašáková prozradila, jak poznala Ivanu Chýlkovou! Blesk TV

Miss z děcáku Veronika Kašáková: Máma se závislosti na těžkých drogách zbavila až ve vězení!

Video
Video se připravuje ...

Miss z děcáku Veronika Kašáková: Máma se závislosti na těžkých drogách zbavila až ve vězení! Markéta Reinischova, Petr Soukup

Fotogalerie
16 fotografií