V minulosti se Tomáš Řepka velmi rád uchyloval k ruletě a hracím automatům. Není žádným tajemstvím, že jednu „bednu“ má ve svém pánském koutku doma ve vile v Počernicích. Ale jeho gamblerství je prý už dávno minulostí, aspoň to tvrdí jeho přítelkyně Kateřina Kristelová.

Moje manželství ztroskotalo na gamblerství. Můj tehdejší partner byl závislý na automatech a dluhy na sebe nenechaly dlouho čekat. Prošli jsme si vším a už to nikdy nechci zažít. Tomáš to moc dobře ví, a kdybych měla jen špetku podezření, že Tomáš hraje, okamžitě bych odešla,“ řekla v talkshow Markéta dráždí celebrity moderátorka. „Můj Tomáš už má tuhle kapitolu uzavřenou, je daleko starší, než byl tehdy a není pod takovým tlakem, co byl. Ať už v práci nebo soukromí,“ dodala Kristelová.

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Kristelová: K Řepkovi se nenastěhuju! Začneme spolu v novém! A co svatba? Markéta Reinischová, Petr Soukup

Na první pohled je vidět, že oba se z předchozích vztahů poučili a zbytečně se neprudí. Naopak užívají si sami sebe, protože tolik času na sebe nemají. „Když jsme spolu, tak nejraději spíme. Prostě jsme spolu rádi v posteli,“ usmívá se Kateřina.

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Kristelová: Jak se do mě Řepka zamiloval? Náš vztah je reality show! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
34 fotografií