Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Srdceryvné foto: Chlapeček (8) objímá svou vážně nemocnou maminku, s rakovinou bojuje už tři roky

Autor: lm - 
13. dubna 2017
21:51

Při pohledu na tento snímek se derou slzy do očí. Osmiletý chlapec na něm objímá svou unavenou maminku, která už tři roky bojuje se smrtící rakovinou.

Lori Wright z australského Queenslandu už tři roky bojuje s metastazující rakovinou prsu ve čtvrtém stádiu. Léčba jí dává velmi zabrat, mladá maminka ale boj o život nevzdává. Ráda by totiž viděla svého syna Tristana vyrůstat a chlapec jí je celou tu dobu po boku. Dokazuje to i snímek, kde svou vyčerpanou maminku objímá a skoro jako by tak prosil, aby neumírala.

Svobodná maminka doteď zvládala vše sama, zákeřná nemoc jí ale začala dávat zabrat i finančně. "Stav Lori dosáhl kritického bodu, který vyžaduje nespočet drahých procedur, které jí mají pomoci nejen od bolesti, ale i k prodloužení života, aby mohla sledovat, jak se z jejího chlapce stává muž. Jelikož jde o svobodnou matku, je finančně na dně a nezbývá jí nic jiného, než požádat dobré lidi z celého světa o laskavost a velkorysost," píše se u internetové sbírky, která byla pro mladou maminku vyhlášena. Cílem je vybrat v přepočtu půl milionu korun.

Video: Student z Psár u Prahy má konečnou fázi rakoviny. Škola ho chtěla vyhodit jako simulanta

ellenic ( 14. dubna 2017 10:41 )

Dojemný příběh, naději na další léčbu přinese doufám sbírka, kterou pro maminku pořádají. Chlapec svoji maminku miluje a to jí také pomáhá, to objetí znamená oboustranně mnoho, jak pro chlapce , tak pro maminku .

Zobrazit celou diskusi