Před časem Slavík na tchyni napsal pozemek v Doubici na severu Čech a roubenku, kterou si tam pro sebe vystavěl. Nyní mamince své ženy Ivany (44) svěřil další důležitý úkol, když ji »zaměstnal«, aby pro něj vyřizovala komunikaci s jeho fanoušky.

Fotogalerie: Karel Gott a jeho zdraví
132 fotografií

Konkrétně má paní Krejčí na starosti vyřizování dopisů a žádostí o autogramy a spravuje také emailovou adresu office@karelgott.com. Své nové povinnosti plní s velkým nasazením, o čemž svědčí i její obsáhlý email, který v pondělí odeslala Zdeňce Kaplanové z fanklubu Karla Gotta. V něm jí velmi důrazně vysvětlovala, že národem milovaný zpěvák nemá tolik sil, a tak je pro něj stále větší námaha psát svým příznivcům autogramy i s věnováním.

„Po dnešním, několikahodinovém podepisování věnování s panem Gottem jsme se rozhodli, že tato žádost o věnování byla poslední. Dále už budeme posílat jen podepsané fotky, bez věnování. Pan Gott už je unavený a vy všichni jeho fanoušci byste to měli pochopit, pokud vám na něm záleží,“ vysvětlovala Blanka Krejčí, která už v nové funkci působí několik týdnů.

„Přerostlo to do takových rozměrů, které tu nikdy nebyly, a léta mu neubývají, ale naopak a zdraví také není nejlepší. Do Německa také posíláme kvanta fotek a také jen s autogramem, bez věnování. Pokud jsem si zjišťovala u jiných známých zpěváků, tak to, co pan Gott, nedělá opravdu nikdo,“ obhajuje Krejčí v emailu svého zetě.

VIDEO: Karel Gott a jeho píseň Být stále mlád

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott - Být stále mlád Youtube.com/BPŽ

Ačkoliv by se mohlo zdát, že Mistrovy věrné něco takového rozzlobí, opak je pravdou. Zdeňka Kaplanová totiž korespondenci s Karlovou tchyní zveřejnila na facebookové stránce fanklubu. Zde se následně vyrojila řada reakcí, z nichž vyplývá, že většina příznivců Karlovu rozhodnutí rozumí.

„O. k. Chápeme, musí to být masakr, mně klidně stačí jen podpis. Byla jsem i docela překvapená, že si Mistr vypisuje příjmení. Souhlasím,“ napsala jedna z Gottových obdivovatelek. „Má právo na pohodu a klid. Kdo ho má rád, pochopí,“ poznamenala zase smířlivě fanynka Jana.

VIDEO: Slavík se byl podívat na premiéře muzikálu Čas růží, v němž zaznívá mnoho jeho písniček. Co k představení řekl?

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott: Co pronesl na premiéře svého muzikálu? A čím překvapil nakonec? Maila Vašíček

 

VŠE O KARLU GOTTOVI NA BLESK.CZ ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
76 fotografií