Kopat za stejný tým jako Pelé je snem téměř každého fotbalového fandy. I proto přichází nejpopulárnější čokoládová tyčinka na světě s výzvou proměnit tento sen ve skutečnost. "Jsem moc rád, že mohu spolupracovat se Snickers a stát se součástí tak speciální události, jež značka přináší svým příznivcům. Svět fotbalu mi dal strašně moc, a tak vítám tuhle mimořádnou příležitost, skrze níž se mohu odvděčit. Těším se na výherce soutěže, kterým rád přiblížím, jak fotbal hrát i vyhrávat jako já," vzkazuje všem fotbalovým nadšencům Pelé.

U příležitosti kampaně byla uvedena speciální limitovaná edice produktů v podobě balení obsahujícího čtyři kusy tyčinek Snickers se samolepkami pod obalem. Vůbec poprvé na českém trhu bude navíc na obalu proslulých čokoládovo-karamelových tyčinek s arašídy vytištěno místo typického loga Snickers pět tematických hesel – Pelé, Gól, Legenda a Kopačky.

Autor: Snickers

Největší šanci zahrát si s Pelém mají tříčlenné týmy, které prokážou smysl pro týmovou hru a zároveň i nápaditost typickou pro Pelého herní styl. V období od 24. 4. do 18. 6. musí zachytit na video či fotografii svůj fotbalový trik, ideálně najít způsob, jak kreativně zapojit tyčinky Snickers, a registrovat výtvor na www.snickers.cz. „Značka Snickers se dlouhodobě propojuje se sportem a kampaň s nejlepším fotbalistou všech dob je další úrovní těchto aktivit. Soutěž ‚Hraj jako Pelé' nabízí šanci vyhrát neopakovatelný zážitek, trénink s králem fotbalu, a získat od něj třeba i pár tipů, jak se stát fotbalovou legendou," doplňuje brand manažer značky Snickers pro střední Evropu Radovan Veselý.

Fantazii se meze nekladou a váhat nemusí ani ti, kteří svoje schopnosti na hřišti nepovažují za perfektní. „Cení se nápad, nadšení i týmový duch. Cílem této kampaně značky Snickers je také vzdát hold výjimečné fotbalové legendě i fotbalu jako sportu pro každého,“ uzavírá Veselý.

Vítězný tým se v termínu 1. – 3. 9. 2017 díky Snickers vypraví na „all inclusive“ cestu do Barcelony společně s dalšími vítězi soutěže z celé Evropy, jejímž vrcholem je setkání se samotným Pelém na Olympijském stadionu.

Soutěž probíhá od 24. 4. do 18. 6. 2017. Vyhlášení vítěze bude následovat do konce června 2017.

Kompletní soutěžní mechanika a pravidla k dispozici na www.snickers.cz